علی عباس مظاهری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: سعید تاج گر از گلخانه داران جوان شهرستان لالی با همت بلند خود توانست برای نخستین بار در لالی محصول فلفل دلمه با رنگ‌های مختلف را در گلخانه ۸۰۰  متری با موفقیت تولید کند.

وی افزود: بهره‌برداران و تولیدکنندگان شهرستان لالی می‌توانند گلخانه‌های خود را به سمت تولید فلفل دلمه‌ای سوق دهند چون به لحاظ اقتصادی بسیار به صرفه است.

سرپرست جهاد کشاورزی لالی ادامه داد: این محصول در یک دوره شش ماهه برداشت می‌شود و از هر هزار متر مربع گلخانه ۸ تا ۱۰ تن فلفل دلمه برداشت شود.

وی گفت: این جوان توانسته با استفاده از روش‌های کنترل بیولوژیک و مدیریت دما و رطوبت یک محصول صددرصد سالم و ارگانیک تولید کند.

سرپرست جهاد کشاورزی لالی افزود : محصول گلخانه‌دار جوان شهرستان لالی به دلیل کیفیت بالای محصول در سطح بین المللی، به استان اصفهان منتقل و از آنجا به کشور روسیه صادر شد.

استان اصفهان و مرکزی از استان‌های پیش رو در تولید فلفل دلمه ای گلخانه ای هستند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.