رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت :در صورت بروز آتش‌سوزی در پایانه چذابه با توجه به احتمال تراکم جمعیت، ممکن است تلفات جانی و خسارات مالی شدیدی به بار آید، از این ر، تجهیز آن به یک سامانه‌ اعلام حریق خودکار با قابلیت اتصال به یک سیستم اطفای حریق از مهم‌ترین الزامات ایمنی به‌ شمار می‌رود.
بهرامی نیا ادامه داد: پایانه مرزی چذابه تاکنون به سیستم های پیشرفته اطفاء حریق مجهز نبود که با نصب هشت کپسول 50 و 13 کیلویی در 18 پایه دکل در نقاط مختلف پایانه و همچنین جعبه های اطفای حریق این کار انجام شد.
وی با اشاره به فعالیت هشت نفر آتش نشان در مرکز آتش نشانی پایانه مرزی چذابه افزود : نحوه عملکرد سیستم اعلام حریق بدین گونه است که زمانی که کوچکترین شعله، دود و یا حرارت ناشی از حریق توسط حسگرها کشف شود، سیستم مرکزی تابلوی اعلام حریق سیستم هشدار صوتی آژیر را به صدا در آورده و یا فرمانهای لازم به سیستم اطفا حریق برای خاموش نمودن آتش فرستاده می شود.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان ادامه داد : در این راستا امروز چهارشنبه رزمایش آماده سازی تاسیسات امداد و اطفاء حریق در پایانه مرزی چذابه انجام شد تا بتوانیم آتش نشان های این پایانه مسافری را برای آتش سوزی های احتمالی به حالت آماده باش و سیستم های اطفاء را آزمایش و آماده سازی کنیم .
به گزارش ایرنا چذابه و شلمچه در استان خوزستان و پایانه مهران در استان ایلام سه گذرگاه رسمی و بین المللی تردد زائران اربعین محسوب می شوند.
مرز چذابه در حوزه شهرستان دشت آزادگان در سال 1388 برای تردد زائران عتبات عالیات و صادرات کالا به عراق باز شد.
/7165/6002/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.