محسن پورفرخی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: همکاری عشایر برای جابه جایی هنگام خطر ضروری است ولی متاسفانه برخی از عشایر برای جابه جایی به مناطق امن مقاومت می کردند.
وی عباس آباد، زاویه ها و رودخانه فصلی سیاه منصور را از مناطق پرخطر دزفول عنوان کرد و گفت: 70 خانوار عشایری مستقر در این مناطق پرخطر با تلاش و همکاری ارتش، بسیج، نیروی انتظامی و فرمانداری دزفول به مناطق امن منتقل شدند.
رئیس امور عشایر شهرستان دزفول افزود: خوشبختانه با تدابیر خوب ستاد مدیریت بحران هیچ تلفات جانی و مالی با افزایش دبی دز متوجه عشایر منطقه نشد.
وی گفت: 2 محل امن به عنوان اتراقگاه موقت در شمال دزفول در زمان بحران برای عشایر در نظر گرفته شده و در زمان خطر اقدام به اسکان عشایر در این مکان ها می شود تا از کمترین آسیب و خسارت در امان بمانند.
وی افزود: تذکرات لازم با همکاری نیروی انتظامی و مدیریت امور آب به عشایر داده شده و صورتجلسه ای برای جابجایی آنها تنظیم شده است.
رئیس امور عشایر شهرستان دزفول اظهار داشت: افزایش دبی رودخانه دز خساراتی به راه های عشایری دزفول وارد نکرده است.
به گزارش ایرنا بارندگی های خوب امسال و روزهای اخیر موجب افزایش قابل ملاحظه ورودی سد دز شده است که با نظر کارشناسان در ستاد مدیریت بحران شهرستان دزفول خروجی سد باز شد.
افزایش دبی رودخانه دز در روزهای اخیر تا یکهزار و 300 مترمکعب بر ثانیه منجر به آبگرفتگی بوستان های ساحلی دزفول شد که مسئولان نسبت به تخلیه برخی روستاهای پائین دست رودخانه دز هشدار دادند.
7278/3022
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.