معاون فنی جهاد کشاورزی دزفول از فرآوری سالانه بین ۴۰۰ تا ۴۵۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایلنا از دزفول، علی کرمی اظهار داشت: محصولات سبزی و صیفی این شهرستان در فصل زمستان وجود دارد که بر ضرورت توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی در حوزه‌های مختلف زراعت، دام، باغبانی، مرکبات و شیلات می‌افزاید.

وی افزود: در حال حاضر بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار تن ظرفیت سیلو‌های ذرت دزفول است و با اقداماتی که انجام شده ۲ واحد شالی کوبی، ۲ واحد کشتارگاه دام همراه با بسته بندی و فرآوری مرغ در دزفول فعال شده است و سالانه بین ۴۰۰ تا ۴۵۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی در دزفول فرآوری می‌شود، ولی این آمار در قبال تولید سالانه ۲ میلیون محصول ناچیز است.

کرمی بیان کرد: باید بازار هدف محصولات کشاورزی مشخص شود، کشاورزان دزفول در حالی نسبت به کشت دانه‌های روغنی اقدام کرده اند که بازار هدف آن‌ها مشخص نیست و سویای تولید دزفول روی دست کشاورز مانده است.

معاون فنی جهاد کشاورزی دزفول عنوان کرد: باید حاشیه امنی برای صنایع تبدیلی کشاورزی دزفول فراهم شود که در این خصوص صادرات و صنایع فرآوری زنجیره‌هایی هستند که در این توسعه دخیل می باشند و می‌توانند موثر باشند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.