به گزارش ایرنا سیدمحمد مجتبی حسینی پنجشنبه شب درآیین پایانی سومین جشنواره موسیقی مقامی خراسان شمالی در اسفراین اظهار داشت: اگر بخواهیم هویت خود را حفظ و از کیان فرهنگی خودمان مراقبت کنیم و خویشتن خویش را بیشتر بشناسیم باید آثار هنری را گردآوری، مستندنگاری، بازشناسی و معرفی کنیم.
معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: هنر می تواند محور توسعه در همه بخش ها باشد.
وی افزود: امروز درعصر سلطه رسانه ها، پرداختن به هنر و شناخت آیین های نیاکان خود بیش از هر زمان دیگر ضروری است.
معاون هنری وزیر فرهنگ وارشاد اسلامی در بخش دیگر ازسخنانش با بیان اینکه خراسان شمالی یکی از سرمایه دارترین استان های کشور در زمینه هنر بویژه هنر موسیقی مقامی است گفت: موسیقی یکی ازمحورهای توسعه خراسان شمالی است واستعداد پیشرفت روزافزونی دراین زمینه دارد.
حسینی گفت: خراسان شمالی قطب موسیقی مقامی است و قطب بودن یک قبول عام و یک پیشینه تاریخی دارد که در این زمینه نیاز به برنامه ریزی است.
معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: صرف اعطای یک لقب هنری به منطقه حرکتی به سمت جلو نیست.
سیدمحمد مجتبی حسینی در پاسخ به درخواست انتخاب شدن خراسان شمالی به عنوان پایتخت موسیقی مقامی گفت: نواحی مختلفی از کشوراستعداد شگفت انگیزی درموسیقی مقامی دارند و زمانی این استعدادها به ظهور می رسد که برای آن برنامه ریزی ویژه شود.
وی افزود: اعطا یک لقب صرفا به معنی برآورده شدن و یا حرکتی به سمت جلو در این حوزه نیست.
حسینی با اشاره به برگزاری جشنواره موسیقی مقامی در خراسان شمالی گفت: این اقدامات یک گام بلند است که این استان یک از قطب های فرهنگی کشور معرفی شود.
وی افزود: پایتخت موسقی مقامی شدن مستلزم کوشش هنرمندان استان و برنامه ریزی درحوزه هنرموسیقی و فراگیر شدن آن در تمام مناطق استان است.
7189/ 6042
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.