مهدی مودی دوشنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه امسال طبق تفاهم نامه ای آموزش آموزش دهندگان سوادآموزی به جهاد دانشگاهی واگذار شده است، گفت: هم اکنون یکهزار و 222 آموزش دهنده در این سازمان فعالیت دارند که از این تعداد تنها یکهزار و 105 نفر در آزمون شرکت کردند.
وی با اشاره به اینکه آزمون به صورت مجازی و مستمر برگزار شد گفت: افرادی که در این آزمون پذیرفته شده اند مجاز به ادامه فعالیت و آموزش سوادآموزی در سال آینده هستند و آموزش دهنده هایی که دو مرتبه نمره مورد نیاز را کسب نکردند از ادامه فعالیت بازماندند.
مودی وجود و ایجاد حساسیت نسبت مسائل آموزشی در بین اعضای شورای آموزش و پروش را ضروری دانست و افزود: تعامل و همکاری همه دانش آموزان، خانواده ها، شهروندان، انجمن های اولیا و مربیان و... در تصمیم سازی حوزه آموزش نقش موثر ایفا می کند.
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی بر نقش دستگاه ها بویژه بخشدران، دهیاران و نهادهای مردمی در امر سواد آموزی تاکید کرد و گفت: انتظار می رود با حساسیت موضوع سوادآموزی بتوانیم با برنامه ریزی صحیح و دقیق گام های موثر در خصوص ارتقای سطح استان در این زمینه برداریم.
به گفته مودی سهمیه جذب سوادآموزی خراسان شمالی در سال جاری، هشت هزار و 400 نفر بوده که از این تعداد چهار هزار نفر در دوره سوادآموزی، دو هزار نفر در دوره تحکیم و دو هزار و 400 نفر در دوره انتقال هستند.
براساس نتایج سرشماری سال 95 در گروه سنی 49-10 سال، 508 هزار و 946 نفر از جمعیت این استان معادل 92.85 درصد باسواد هستند.
7186/3007/6042
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.