مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان شمالی، جمعه با بیان این مطلب به خبرنگار ایرنا گفت: ۷۵ روستای فاروج نیز از تلفن خانگی برخودارند که این رقم ۸۶ درصد روستاهای شهرستان را شامل می شود.

علی مرتضوی با اشاره به اینکه از ۸۷ آبادی فاروج ۷۰ روستا جمعیت بالای ۲۰ خانوار دارند، افزود: ۱۲ روستا مشمول توسعه تلفن ثابت از بستر فاز اول یو. اس. او هستند. 

وی گفت: با تامین اعتبار  در مرحله دوم و سوم طرح (یو اس او) ۴ روستای قره چشمه ، امیرآباد، آرمود آقاجی و قلعه صفا با جمعیت هزار و 231 نفر زیر پوشش تلفن و اینترنت همراه با فناوری سه جی و چهار جی قرار می گیرند.

مرتضوی، 51 روستای این شهرستان را دارای پوشش کامل تلفن همراه بالای ۸۰ درصد دانست و گفت: ۴ روستای شهرستان هم دارای پوشش مناسب تلفن همراه بین ۵۰ تا ۸۰ درصد هستند.

وی با اشاره به اینکه ۳۵ روستای فاروج دارای اینترنت هستند افزود: این تعداد شامل ۴۰ درصد روستاهای شهرستان می شود.

مرتضوی گفت: ۱۲ روستای شهرستان از اینترنت پرسرعت ای.دی.اس. ال برخوردار شده اند و ۳۱ روستا هم دارای اینترنت پرسرعت بی سیم هستند.

وی تکمیل  پوشش اینترنت پرسرعت به ۴۴۸ روستای استان  را از برنامه های در دست اقدام عنوان  کرد و گفت: این طرح در قالب خرید خدمات الکترونیک برای متقاضیان در روستاهای فاقد این امکان تعریف شده است که از این محل ۴۴ روستای شهرستان  با اعتبار ۱۱ میلیاردو ۱۳۴ میلیون و ۴۵۳ هزار ریال برخودار می شوند.

مرتضوی یادآور شد: از مجموع ۴۴ روستای شهرستان در ۱۰ روستا فاز عملیاتی به پایان رسیده که سرویس اتصال به شبکه ملی اطلاعات و خدمات اینترنت پرسرعت در روستاهای رستم آباد، سینگلی شور و شیرین، دالنجان کردیه و ترکیه، چوکانلو، دربند، اسفجیر، استاد و کوران کردیه قابل ارائه است.

شهر فاروج در ۹۰ کیلومتری بجنورد، مرکز استان خراسان شمالی قرار دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.