مجتبی قائمی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در پی گزارش مردمی مبنی بر بی ‌کیفیت بودن غذا در این رستوران تیمی مشترک از کارشناسان بهداشت محیط و دامپزشکی از رستوران یاد شده بازرسی به عمل آوردند که منجر به تعطیلی این واحد صنفی شد.
وی علت پلمپ این رستوران را استفاده از گوشت فاسد و غیر قابل مصرف عنوان کرد و ادامه داد: در بازرسی از این واحد صنفی 45 کیلوگرم غذای مانده و گوشت غیر قابل مصرف کشف و معدوم شد.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان کاشمر گفت: علاوه بر این در این بازرسی 10 کیلوگرم گوشت چرخ کرده، هشت کیلوگرم کره بدون مشخصات، چهارکیلوگرم مرغ آب پز فریز شده، یک کیلوگرم جوش شیرین، یک لیتر دوغ و 20 کیلوگرم گوشت که مشخص نشد متعلق به چه حیوانی است نیز معدوم شد.
قائمی افزود: از بیستم اسفند ماه 1397 تا یکم فرودین ‌ماه امسال 704 مورد بازرسی از رستورانها، اماکن بهداشتی و آشپزخانه های شهرستان کاشمر انجام شده است.
1922/7497
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.