رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در حاشیه این مراسم به خبرنگار ایرنا گفت: در این چارچوب گروههای شرکت کننده در چهار محور 'مکملهای موثر در بهبود عملکرد مغز، مکملهای پروبیوتیک و پری بیوتیک، مکملهای کاهش وزن و نیز کاربرد فناوریهای نوین در تهیه مکملهای غذایی و گیاهی به ارائه ایده و رقابت می پردازند.
دکتر قدیر رجب زاده افزود: نخستین رویداد استارت آپی مکملهای غذایی و گیاهی از ششم آذر ماه جاری به مدت سه روز در مشهد ادامه دارد.
'موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی' وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری سال 1360 با نام سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی خراسان فعال شد و در پی تبدیل مراکز استانی این سازمان به پارکهای علم و فناوری فعالیت خود را با نام پژوهشکده تحقیقات توسعه فناوری ادامه داد. این موسسه که چتر فعالیت آن کشوری است با 30 عضو هیات علمی و 34 دانشجوی مقطع دکترا در حوزه پژوهشهای مرتبط با حوزه علوم و صنایع غذایی در مشهد مستقر است.
7496/1858
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.