به گزارش ایرنا محمد بشیری زاده روز یکشنبه در نشست انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان درمیان افزود: این تعداد کتابخانه در شهرهای طبس مسینا، قهستان و گزیک و روستای نوغاب احداث خواهد شد.
وی بیان کرد: تاکنون در زمینه احداث این کتابخانه ها با خیرین بومی رایزنی های زیادی شده که امیدواریم خیرین در زمینه احداث کتابخانه های شهرستان بیشترین مشارکت را داشته باشند.
فرماندار درمیان گفت: اگر خیرین کتابخانه ساز 50 درصد هزینه احداث یک کتابخانه را پرداخت کنند، 50 درصد مابقی هزینه را دولت پرداخت می کند و کتابخانه به نام خیرین نامگذاری خواهد شد.
وی افزود: بهره گیری از توان بالای افراد خیر در پیشبرد اهداف و توسعه فرهنگ مطالعه مهم است و باید در هر شهر از این فرصت و توانمندی در تشویق و بسترسازی مناسب برای کتابخوانی بهره برد.
بشیری زاده تاکید کرد: پیگیری و اجرای مصوبه های انجمن کتابخانه های عمومی و پرداخت منظم نیم درصد درآمد شهرداری به حساب انجمن در فاصله زمانی تعیین شده، ضروری است.
وی تقویت منابع کتابخانه ای و افزایش اعضا را دو عامل مهم در توسعه مطالعه و ارائه خدمات به مردم ذکر کرد و گفت: ترویج هرچه بیشتر فرهنگ کتابخوانی و رسیدن به اهداف مدنظر در بحث کتاب و کتابخوانی هنوز جای کار و تلاش بسیار دارد و نیازمند اقدام جهادی است.
سرپرست کتابخانه های عمومی درمیان هم گفت: هم اکنون در این شهرستان 6 باب کتابخانه عمومی وجود دارد و در این کتابخانه ها 54 هزار نسخه کتاب موجود است.
طاهره رمضانی عنوان کرد: امسال شهرداری ها سهم نیم درصد کتابخانه های عمومی شهرستان را واریز نکرده اند که نیاز است شهرداری های شهرستان در پرداخت به موقع این اعتبار همکاری بیشتری داشته باشند.
وی گفت: در حال حاضر 2 هزار و 780 نفر از علاقه مندان به مطالعه به عضویت کتابخانه های عمومی شهرستان درآمده اند.
شهرستان درمیان دارای 57 هزار نفر جمعیت است و با وسعت پنج هزار و 797 کیلومتر مربع از شمال به شهرستان قاینات از جنوب به شهرستان سربیشه و از غرب به شهرستان بیرجند و شرق آن به طول 70 کیلومتر با افغانستان مرز مشترک دارد.
شهر اسدیه مرکز شهرستان مرزی درمیان در 105 کیلومتری شرق بیرجند قرار دارد.
7556*3028
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.