ادامه مطلب به این شرح است: روز یکشنبه 13 خرداد به مناسبت درگذشت فرزندی عزیز ((علی خسرکی)) مراسم ترحیمی در مسجد رضوی برگزار می گردد که حضورتان موجب شادی روح آن مرحوم و تسلی خاطر بازماندگان خواهد شد.
این متن آگهی تحریم پسری 11 ساله است که چند روز پیش به همراه نامه ای از طرف هیئت امنای مسجد و هیئت رضوی شهر بیرجند به دست مان رسید.
در این نامه بیان شده است: خیابان 17 شهریور یکی از خیابان های قدیمی شهر دو طرفه و در ساعاتی از شبانه روز با توجه به ترددهای میدان امام، میدان شهدا و بلوار صیاد شیرازی دارای ترافیک بالایی است و در این بین تعدادی از رانندگان با سبقت های بی جا باعث ترس و وحشت اهالی و تصادفات جرحی و فوتی می شوند و این موضوع به کرات در سال های گذشته دیده شده است.
در جای دیگری از این نامه آمده است اهالی محل با توجه به وجود چندین مدرسه و مجتمع آموزشی، هیچ گونه اقدام پیشگیرانه از وقوع تصادفات را از طرف مسئولان ندیده اند و خواستار این هستند که نسبت به نصب تجهیزات دوربین کنترل سرعت و همچنین اقدام عاجل در خصوص نصب سرعت گیر استاندارد به جهت کنترل رانندگان اقدام شود و به پیوست این نامه امضای اهالی محل هم وجود دارد.
این اولین باری نیست که این چنین اتفاقاتی رخ می دهد و نمونه های بسیاری در خیابان های دیگر شهر هم وجود داشته است، ولی با توجه به شکایت های زیاد از این خیابان بر آن شدیم که با حضور در بین اهالی و کسبه پل ارتباطی بین مشکلات مردم و مسئولان باشیم.
قصه ی خیابان های تنگ شهر و مشکلات ترافیکی در بعضی از خیابان ها، دیگر آن قدر برایمان عادی شده است که اگر روزی چیزی خلاف آن را ببینیم، شاید باورش برایمان سخت باشد.
متاسفانه نکته ی قابل توجه این است که این خیابان ها و کوچه ها گاهی تبدیل به مکانی نا امن برای گرفتن جان و آسایش مردم می شوند و همواره به دلیل فضای نامناسب و همچنین نامبالاتی بعضی از راننده ها کودکان و جوانان بسیاری در راه مدرسه و خانه از آینده ای که می توانستند داشته باشند،محروم می شوند و خانواده هایی که در داغ از دست دادن عزیزان شان عزادار می گردند.

** روزی دو ، سه تصادف عادی است
از مسیر شهدا که به سمت دانشگاه و خیابان 17 شهریور می رویم، شاهد کار نیروهای شهرداری برای تعریض خیابان هستیم و این جای خوشحالی دارد که بالاخره فکری برای این مسیر هم شد.
در ورودی خیابان 17 شهریور سراغ بقالی قدیمی رفتم و از پیرمردی که پشت دخل نشسته است در مورد خیابان می پرسم و او تا اسم خیابان را می آورم انگار که به یاد مسئله مهمی افتاده باشد،می گوید: ای آقا مشکل ؟؟َ!!، همین جا جلوی دانشگاه همیشه ترافیک وجود دارد، روزی دو ، سه تصادف عادی است، حدود 25 سال است که در این خیابان مغازه دارم، از همان ابتدا به همین شکل بوده،البته قبلا این قدر ترافیک نبود، چون ماشین زیاد نبود ولی در چند سال اخیر دیگر عرض خیابان جوابگو نیست.
پیرمرد ادامه می دهد: 17 شهریورهم خیابان کم عرضی است که متاسفانه دو طرفش ماشین پارک می کنند و این موضوع خودش تصادفات را بیشتر می کند.
از او در مورد تصادف اخیر و کشته شدن پسر بچه ی 11 ساله می پرسم و او می گوید: من خودم سر صحنه بودم، سرعت ماشین آن قدر بالا بود که راننده نتوانست کنترل کند و این اتفاق افتاد.

** رانندگی نامناسب بعضی افراد دلیل تصادفات است
حسینی یکی دیگر از کاسب های این خیابان بیان می کند: در این خیابان حداقل 5 مدرسه وجود دارد و تنگی خیابان و رانندگی بد بعضی از راننده ها خطرات زیادی برای دانش آموزان به همراه دارد، دو روز بعد از تصادف اخیر، دختر بچه ای در تصادف، همین جا پایین تر از مغازه ی من پایش شکست.
او ادامه می دهد: به نظر من دلیل اصلی این تصادفات رانندگی نامناسب بعضی از راننده ها است که انگار در پیست مسابقه رانندگی می کنند،کافی است ده دقیقه اینجا بایستید آن وقت می بینید که من چی می گویم.

** باید دوربین و سرعت گیر نصب شود
از سه نفر از اهالی که برای فرار از گرما زیر سایبان سوپر مارکت کنار هم نشسته اند، در مورد خیابان می پرسم و اینکه با ایجاد دوربین و سرعت گیر یا کنترل راهنمایی رانندگی می شود مشکل این خیابان را حل کرد که یکی از آن ها این طور بیان می کند: البته بی تاثیر نیست ولی زیاد بازدارنده نیست و همه چیز بر می گردد به فرهنگ رانندگی که متاسفانه خیلی ها از آن بی بهره اند.
نمی دانم چه دلیلی دارد که بیشتر راننده ها وقتی از بالا به سمت دانشگاه می روند،گاز ماشین را می گیرند و انگار نه انگار.
مرد میان سالی دیگر،ولی نظری دیگری دارد و می گوید: باید دوربین و سرعت گیر نصب شود و گرنه هر روز اوضاع این خیابان بدتر از قبل می شود، راهنمایی رانندگی هم اگر بیاید و در لحظاتی که خیابان به دلیل رفت و آمد بچه مدرسه ای ها شلوغ است، نظارت کند از وقوع خطرات جلوگیری می شود.

** اگر خیابان یک طرفه شود کار همه کسبه ها مختل می شود
آن طرف خیابان به سراغ آرایشگری می روم.
او نیز که به گفته خودش یک سال است در این خیابان کار می کند در جواب من در مورد یک طرفه شدن خیابان می گوید: اگر این خیابان یک طرفه شود کار همه کسبه ها مختل می شود و هنوز الان که با این وضع خیلی ها ناراضی اند.
در کنار این مغازه تعمیرگاهی وجود دارد و مردی که در آن مشغول به کار است نیز این موضوع را تایید می کند و می گوید: به نظر من انگار این خیابان جزو شهر نیست و همین طور رها شده است و ما هر روز شاهد ترافیک و تصادفات هستیم که ای کاش مسئولان به حال آن فکر اساسی بکنند.
در خیابانی با این همه مدرسه و عرض کم که امکان عقب نشینی هم ندارد، بیشتر از این باید توجه شود.
او ادامه می دهد: دو طرف این خیابان ماشین پارک است و این عرض خیابان را کمتر می کند و باید برای رفع آن پارکینگ در نظر گرفته شود.

** هیچ اقدامی از هیچ مسئولی ندیده ام
مرد مسنی که با جوانی دم در مغازه اش نشسته است نیز این طور بیان می کند: من از زمانی که بعد از این خیابان ساختمانی ساخته نشده بود، ساکن این جا هستم و راستش را بخواهید در این سال ها هیچ اقدامی از هیچ مسئولی ندیده ام.
یک بار نشد بیایند و گوشه ای از مشکلات را رسیدگی کنند،اصلا انگار شهرداری و نهادهای دیگر این جا در نقشه شان نیست و فقط برای گرفتن عوارض مردم را می شناسند و جالب اینکه فرقی نمی کند که در کدام خیابان باشد، از همه یک نوع عوارض می گیرند.
وی ادامه می دهد: بارها شده که در این خیابان تصادف می بینم. همین سال گذشته یکی از کسبه که همسایه ما هم بود،موقع رد شدن از خیابان کشته شد،دلیلش تنگی خیابان و رانندگی وحشیانه بعضی از راننده ها است که به نظر من فرهنگ سازی در زمینه رانندگی باید انجام شود،چون متاسفانه چندین بار وقتی به راننده ای تذکر دادم این جواب را شنیدم که ماشین بیمه دارد و اگر کسی کشته شود هم ،بیمه پرداخت می کند و این یعنی جان مردم برای بعضی ها اهمیت ندارد.
وی می گوید: مشکلات این خیابان یکی دو تا که نیست و خیلی ها به این دلیل ملک شان را به اجاره و یا فروخته اند و در جای دیگری از شهر زندگی می کنند این ها سخنان اهالی و کسبه این خیابان بود که گفته شد و رسیدگی به آن ضروری به نظر می رسد،که امیدواریم مسئولان ذیربط فکری اساسی برای ان انجام دهند.
7559 * 6054
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.