احمد بصیری پور روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از این تعداد، 145 طرح از محل منابع بانکی،67 طرح از منابع صندوق امداد ولایت، 29 طرح از محل تبصره '26' سال 95 و هشت طرح از محل سایر منابع اجرا شد.
وی با بیان اینکه این طرح ها در زمینه‌های کشاورزی، صنایع دستی، خدمات، قالیبافی، حوله ‌بافی و پرورش طیور اجرا شده است گفت: در راستای جلوگیری از هدررفت منابع سال گذشته بیش از 2 هزار بازدید توسط کارشناسان امداد از روند اجرای طرح ها انجام شده است.
وی بیان کرد: سال گذشته تعهد اشتغال کمیته امداد شهرستان 85 نفر بوده که تاکنون برای بیش از 249 نفر شغل ایجاد شده است.
مدیر کمیته امداد درمیان، شناسایی استعدادهای مددجویان، هدایت شغلی، اجرای طرح های جدید و ابتکاری، شرکت در نمایشگاه ها برای فروش محصولات مددجویان، اشاعه فرهنگ کار و تلاش، تولید فرش های سفارشی، طرح کشت گیاهان دارویی و شناسایی روستاهای آسیب پذیر را از اقدامات کمیته امداد این شهرستان در حوزه اشتغال ذکر کرد.
وی گفت: در حال حاضر چهار هزار و 46 خانوار در قالب 9 هزار و 403 نفر زیرپوشش کمیته امداد شهرستان درمیان هستند که از این تعداد سه هزار و 290 خانوار ماهانه از کمیته امداد مستمری دریافت می کنند و 685 خانوار از سایر خدمات امداد بهره‌‌مند می شوند.
شهرستان درمیان دارای 57 هزار نفر جمعیت است و با وسعت پنج هزار و 797 کیلومتر مربع از شمال به شهرستان قاینات از جنوب به شهرستان سربیشه و از غرب به شهرستان بیرجند و شرق آن به طول 70 کیلومتر با افغانستان مرز مشترک دارد.
سایت ایرنا خراسان جنوبی: www.irna.ir/skhorasan و کانال تلگرام: irnabirjand@
7556*3028
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.