قاسم عجم روز سه‌شنبه گفت: توصیه ما به همشهریان این است که ماهی قرمز را از مراکز مجاز و با سابقه مانند مراکز عرضه ماهیان آکواریومی خریداری کنند و به فروشندگان موقت که به صورت مقطعی و غیرحرفه ای به فروش ماهی قرمز می‌پردازند، اعتماد نکنند.

وی افزود: علت این مساله شرایط نامناسب نگهداری ماهیان و ابتلای آنها به انواع عفونت‌های میکروبی و قارچی است که موجب کاهش عمر ماهی می‌شوند.

رییس اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور و آبزیان اداره کل دامپزشکی خراسان جنوبی اظهار داشت: ماهی سالم باید دارای تحرک مناسب، شنای متعادل، پولک‌های شفاف و فاقد هرگونه ضایعه از قبیل زخم یا رنگ تیره باشد.

وی گفت: علائمی مانند باله‌های خورده شده، وجود لکه‌های پنبه مانند و وجود لکه‌های تیره رنگ در دو طرف بدن و چشم‌های بیرون زده دلیل بر بیمار بودن ماهی بوده و بهتر است از فروشندگانی که تعدادی از ماهیان آنها چنین علائمی دارند، خرید ماهی انجام نشود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.