زهره باقرزاده روز چهارشنبه در نشست خبری افزود: حضور دانشجویان نخبه زمینه تربیت معلمان نخبه و فرهیخته را برای نظام آموزشی کشور فراهم می‌کند و تحصیل دانشجویان نخبه در پردیس خواهران خراسان جنوبی موجب افتخار ما است.

وی تصریح کرد: در سال ۱۳۱۶ مجموعه‌ای به نام دانش‌سرای مقدماتی در بیرجند ایجاد شد که سابقه تربیت معلمی در این منطقه به ۸۰ سال پیش می‌رسد و در سال ۱۳۹۱ این مجموعه از عنوان دانش‌سرای مقدماتی به دانشگاه فرهنگیان تغییر نام داد.

باقرزاده گفت: رسالت دانشگاه فرهنگیان تربیت نیرو برای شغل معلمی است و در حال حاضر رشته‌های تحصیلی تاریخ، جغرافیا، آموزش علوم اجتماعی و آموزش علوم ابتدایی در پردیس خواهران این دانشگاه در خراسان جنوبی تدریس می‌شود.

 سرپرست پردیس خواهران دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی بیان کرد: اکنون 2 عضو هیات علمی،۲ مربی و یک نفر کارشناس به عنوان کارکنان رسمی در این مجموعه فعالیت کرده  و ۱۶۰ استاد حق‌التدریس هم با واحد پردیس خواهران همکاری دارند.

وی افزود: از سال ۱۳۹۱ تاکنون در پردیس خواهران دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی ۸۵۶ نفر دانش‌آموخته است.

وی اظهار داشت: سال ۱۳۸۸ زمینی به مساحت ۲۰ هکتار برای ایجاد پردیس خواهران در سایت اداری استان در نظر گرفته شد که هفت هزار مترمربع زیربنا نیاز دارد و تاکنون پنج میلیارد تومان برای آن اعتبار ملی تخصیص یافته و فاز یک آن آغاز شده که امیدواریم در مدت سه سال آینده تکمیل و تجهیز شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.