داود رحیمی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: منطقه برق شهرستان ری برنامه ویژه ای نیز برای تعویض 30 درصد کنتورهای مکانیکی دارد و تمامی مشترکین جدید و کسانی که اقدام به ساخت و ساز می کنند باید کنتورهای هوشمند را جایگزین کنتورهای مکانیکی کنند.
وی تصریح کرد: کنتورهای هوشمند دارای سه گونه تعرفه مصرف میان بار از ساعت هشت صبح تا 20، پر بار از ساعت هشت شب تا 23 شب و کم بار از 11 شب تا هشت صبح است.
وی با بیان اینکه هزینه برق برای مشترکین در ساعت های کم بار به صورت پایه محاسبه می شود، گفت: مشترکین برای اینکه کمترین هزینه مصرف را پرداخت کنند باید از وسایل پر مصرف در ساعت های کم بار استفاده کنند.
رحیمی در ادامه به تلفات برق شبکه توزیع این شهرستان نیز اشاره کرد و یاد آور شد: هم اکنون تلفات برق در سطح شهرستان ری 11 درصد است که این عدد در کشورهای توسعه یافته 6 درصد است.
وی اضافه کرد: بخشی از تلفات برق شبکه توزیع ری در اثر فرسودگی، نداشتن کیفیت مناسب شبکه توزیع و طول زیاد برخی خطوط است ولی بخش عمده تلفات برق در اثر استفاده غیر مجاز مشترکین است.
وی اظهار کرد: برخی مشترکین، برق مصرفی خود را از دکل های انتقال به صورت مشهود و غیر مجاز و برخی دیگر نیز با دست کاری کنتورهای خود به صورت غیر مشهود از برق استفاده می کنند که تمامی این موارد بخشی از تلفات شبکه محسوب می شود.
وی در پایان یادآور شد: شهروندان در صورت بروز هرگونه مشکلی از جمله باز بودن درب پست های زمینی و هوایی، برق گرفتگی و هر گونه تخلف می توانند با شماره 3512 تماس بگیرند و گزارش های خود را به اداره برق منطقه شهرری اعلام کنند.
شهرستان ری (به مرکزیت شهرری) با جمعیتی بیش از 860 هزار نفر از مهمترین شهرستان مذهبی و سیاسی استان تهران است که دارای چهار شهر شهرری، باقرشهر، کهریزک و حسن آباد و چهار بخش مرکزی، کهریزک، فشاپویه، خاوران و قلعه نو است.
3218/6003
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.