سید مرتضی طباطبایی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: 358 نفر از اهدا کنندگان مرد و 16 نفر هم زن بودند که در راستای روند خون رسانی و تامین فرآورده های خونی برای مراکز درمانی شهرستان ری اقدام به اهدای خون کردند.
وی تصریح کرد: آمارهای مناسبی مبنی بر ذخایر فرآورده های خونی در استان تهران و همچنین شهرری وجود دارد اما کاهش محسوسی در زمینه مراجعه مردم به مراکز اهدای خون در ایام ماه رمضان وجود دارد.
مدیرکل انتقال خون استان تهران یادآور شد: استمرار حضور گسترده اهداکنندگان خون در مراکز دریافت خون طی ایام ماه مبارک رمضان مانع بروز مشکلاتی در این حوزه خواهد شد.
وی عنوان کرد: 164واحد اهدای خون معادل 20 درصد از مجموع اهداکنندگان خون تهرانی در دهه اول ماه مبارک رمضان مربوط به اهداکنندگان مستمر است که در سال 2 بار نسبت به اهدای خون اقدام می کنند.
طباطبایی افزود: 89 نفر از جمع اهداکنندگان دهه اول ماه مبارک رمضان در مرکز اهدای خون شهرری مربوط به کسانی است که برای اولین بار به مراکز اهدای خون مراجعه کردند.
وی ادامه داد:121 نفر از اهداکننده نیز از افراد باسابقه در این حوزه بودند که در پرونده سال های قبل آنها، اهدای خون ثبت شده بود.
مدیرکل انتقال خون استان تهران با اشاره به اینکه چهار درصد اهدا کنندگان خون در تهران را زنان تشکیل می دهند، گفت: فرهنگ سازی و تشویق به حضور بیشتر بانوان در صفوف داوطلبان اهدای خون، از اقدامات مورد توجه و موثر است که باید انجام شود.
وی در پایان عنوان کرد: شهروندان می توانند در این ایام برای اهدای خون به آدرس شهرری- خیابان 24 متری، خیابان شهید کریمی شیرازی (استخر)، مقابل سینما راگا جنب استخر سوریان مرکز اهدای خون شهرری مراجعه کنند.
شهرستان ری (به مرکزیت شهرری) با جمعیتی بیش از یک میلیون نفر در جنوب استان تهران واقع شده که دارای پنج شهر شهرری، باقرشهر، کهریزک، قیامدشت و حسن آباد و چهار بخش مرکزی، کهریزک، فشافویه، خاوران و قلعه نو است.
1970//1348
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.