فاطمه تاجیک روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این طرح از امروز همزمان با روز نخست ماه مبارک رمضان آغاز و 55 بازرس شبکه بهداشت مراکز غذایی شهرری و شهرهای تابعه را پایش بهداشتی می کنند.
وی بازرسی به نحوه تولید زولبیا و بامیه را یکی از مهمترین ماموریت های بازرسان عنوان کرد و افزود: این شیرینی سنتی از جمله مواد خوراکی پرمصرف در این ایام است که نحوه تولید آن باید به شدت مورد بررسی قرار گیرد.
تاجیک استفاده از رنگ های غیرمجاز و روغن های چند بار مصرف را یکی از رایج ترین تخلفات در میان مراکز تولید زولبیا و بامیه عنوان کرد و یادآور شد: بازرسان اداره بهداشت با کنترل و نمونه برداری از قنادی ها و مراکز تولید این شیرینی ها بر عملکرد این واحدهای تولید نظارت خواهند کرد.
وی تصریح کرد: مجازات بسیار سنگینی از جمله حبس برای افرادی که از رنگ های غیر مجاز در تولید رولبیا و بامیه استفاده می کنند، پیش بینی شده است.
تاجیک در پایان عنوان کرد: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه تخلفی در تهیه و عرضه زولبیا و بامیه و سایر اقلام خوراکی می توانند این موارد را به سامانه 190 اطلاع دهند.
شهرستان ری (به مرکزیت شهرری) با جمعیتی در حدود یک میلیون نفر در جنوب استان تهران واقع شده است.
3218/6003
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.