به گزارش ایرنا، رئیس حوزه هنری بوشهر در این آیین گفت: زیبایی برآمده از هنر موهبتی الهی است که جسم و جان را نوازش می دهد و زندگی را شیرین و ماندنی تر می سازد.
امید پارسایی فر افزود: هنرمند انقلابی هنر را در لحظاتی ناب و کم نظیر می آفریند و چنین هنری چراغ همیشه تابانی است که دل هنرمندان و هنردوستان را به زیبایی و لطافت روشن می کند.
وی اضافه کرد: تلاش شاعران محلی که در ساحت مقدس هنر و حفظ گویش دیارشان گام برمی دارند و دراین وادی بامعرفت آثاری ارزشمند می آفرینند قابل تقدیر است.
پارسایی فر بیان کرد: مرحوم مرادی نماد یک فرهنگ و سنت دیرپا و نماینده ارزش های شکوهمند دیار پرمهری است که دغدغه فرهنگ و دانش داشته اند.
نویسنده و محقق خورموجی گفت: بی تردید مرادی جوانترین پیری است که قدم بر خاک پرگهر جنوب گذاشته و از این نظر مرادی در حافظه دشتی و جنوب همیشه زنده است.
غلامرضا قربانی مقدم اضافه کرد: از آنجا که مرحوم مرادی بگویش دشتی و فارسی اشعار فراوانی سروده به پیشنهاد دکتر دل آسایی یار یکدل و دیرین مرادی و پیگیری خانواده وی برآن شدیم آرزوی دیرین دوستداران این شاعر را محقق سازیم.
وی ادامه داد: این اثر در سه بخش اشعار گویشی و فارسی، اشعار و نوشته های نویافته و نامه های منظوم و اشعار دیگران درباره مرادی تنظیم شده است.
در این آیین عبدالرسول خیر اندیش و هیبت الله مالکی به ایراد سخن پیرامون شخصیت ادبی مرادی و فرج الله کمالی، محمدغلامی، سیداسماعیل بهزادی، مجید عابدی و مهدی شیخیانی شاعران محلی سرای استان بوشهر به قرائت اشعار خود پرداختند.
همچنین در این مراسم از غلامرضا قربانی مقدم و سید غلامحسین بهرسی گرد آورندگان، غلامرضا عوض نژاد ویراستار، سمیه غریبی طراح جلد و سیدمحمدجواد رکنی حروف چین کتاب مجموعه اشعار ماردی تجلیل شد.
شهر خورموج مرکز شهرستان دشتی با 40 هزار نفر جمعیت در 80 کیلومتری جنوب بوشهر واقع است.
7206/6043**
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.