احمد لطفی روز جمعه در بازدید از آشپزخانه‌های جهادی  شهر برازجان افزود: یکی از اقدامات مهم کمیته امداد در ماه مبارک رمضان در قالب رزمایش ملی بخشش ایرانیان، اطعام نیازمندان است.

وی بیان کرد : پخت و توزیع غذا در آشپزخانه‌های متمرکز استان بوشهر با رعایت همه پروتکل‌های بهداشتی و نظارت کامل مراکز بهداشتی در دست اجرا  است.

لطفی ادامه داد: غذاهای آماده و پخت شده قبل از افطاری بین خانه‌های نیازمند و مددجو توسط خیران و گروه‌های جهادی، موکب داران و مسئولان در سراسر استان توزیع می‌شود.

وی گفت: آشپزخانه‌های جهادی برازجان با پخت روزانه ۲ هزار بسته غذایی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی گام موثری در راستا کمک به نیازمندان بر می‌دارند.

لطفی ضمن تشکر از عوامل آشپزخانه‌های جهادی بر حمایت و مشارکت گسترده مردم در شرایط سخت امروز از خانواده‌های نیازمند و رفع مشکلات آنان تاکید کرد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.