آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری سه‌‍‌شنبه شب در آیین بزرگداشت دهه پایانی ماه صفر در حسینیه عاشقان ثارالله بوشهر افزود: در باره نهضت عاشورا  ۲ دیدگاه وجود دارد یکی که انحرافی است و پیروان اندکی دارد که این نهضت را دعوایی قبیله‌ای و مربوط به جهان عرب می‌داند.

وی بیان کرد: اما در دیدگاه دوم عاشورا همچون جریان رودخانه‌ای است که در طول تاریخ در حال حرکت و جوشان است‌.

حسینی بوشهری ادامه داد: در پیدایش حادثه کربلا چهار  عنصر کلیدی ولایت گریزی، دین و عدالت ستیزی و تقدس زدایی نقش‌آفرین بودند که اگر این  عناصر در هر جامعه‌ای  پیش آید باید منتظر حادثه‌ای مشابه عاشورا بود.

وی گفت: پیام دیگر حماسه کربلا این است که فزونی افراد در مبارزه حق و باطل اهمیتی ندارد و کمی نفرات نباید انسان را از ورود به میدان مبارزه باز دارد.

حسینی بوشهری بیان کرد: شمار کم با  اراده استوار یارای استقامت در برابر ابرقدرت‌ها را دارد از این رو نباید در نبردها کم و زیاد بودن نیروها به شمار آید.

 وی افزود: برای اصلاح فضای جامعه (امربه معروف و مبارزه با فساد و ابرقدرت‌ها) باید درس امام حسین را سرلوحه قرار دهیم و در مسیر درست از کمی نفرات نهراسیم.

 حسینی بوشهری بیان کرد: درس دیگر عاشورا این است که به ما آموخت امام محور جامعه است همان گونه که ام البنین (س) می‌دانست و همه فرزندانش را فدای امام حسین کرد.

وی اظهار داشت: عاشورا یک حادثه زودگذر نیست بلکه یک مکتب و جریان تاریخی بود که تا پایان تاریخ می‌درخشد و ادامه دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.