در ادامه این مطلب آمده است: سه شنبه هفته قبل اتوبوسی که از خط روستایی دویره-احمدی-چاهکوتاه به سمت شهر بوشهر در حال حرکت بود، توسط پلیس راه بوشهر متوقف و با پیاده کردن مسافران آن، اتوبوس هم به پارکینگ منتقل شد.
از آن روز، تردد اتوبوس های خط واحد شهر بوشهر به روستاهای بخش مرکزی که از مسیر جاده بزرگراه بوشهر-برازجان می گذرد متوقف شده و اهالی این مناطق را دچار مشکلات جدی نموده است.
بسیاری از اهالی این روستاها می گویند: از هفته گذشته تاکنون برای سفر به بوشهر ناچاریم از خودروهای شخصی استفاده کنیم که هزینه بسیار بالاتری نسبت به اتوبوس دارد (هر سفر 4 تا 5 هزار تومان) و این موضوع برای خانواری که دانش آموز آنها در مدارس شهر بوشهر تحصیل می کنند، هزینه مضاعفی محسوب می شود.
به گفته آنها، از طرفی، تردد با خودروهای شخصی برای دانش آموزان خصوصا دختران و زنان خطراتی دارد و می تواند تبعات امنیتی و خانوادگی داشته باشد، از این رو ضرورت دارد برای فعالیت مجدد اتوبوس های خط بوشهر- دویره اقدام اساسی شود.
مدیرعامل سازمان حمل و نقل مسافر و بار شهرداری بندر بوشهر می گوید: از هفته گذشته که اتوبوس ما در مسیر چاهکوتاه به بوشهر به همراه مسافر در بزرگراه بوشهر-برازجان متوقف و به پارکینگ هدایت شد، دیگر امکان فعالیت به روستاهای مذکور نداشته ایم.
عبدالله کردگار افزود: پلیس راه به استناد مصوبه هیات دولت در سال 94 که تردد اتوبوس های شهری به خارج از حریم شهر را ممنوع دانسته، فعالیت خط اتوبوسرانی بوشهر به روستاهای بخش مرکزی را منع کرده که در حال پیگیری برای رفع مشکل هستیم.
وی با اشاره به اینکه فعلا خط اتوبوسرانی به شهرهای عالیشهر و چغادک و روستاهای اطراف نیروگاه اتمی برقرار است، ولی سایر روستاها قطع شده، ادامه داد: فعالیت اتوبوسرانی در روستاهای بخش مرکزی بوشهر که بعضا تا برخی روستاهای دلوار نیز ادامه می یابد، سوددهی برای این سازمان ندارد، اما از حدود 2 دهه قبل با هماهنگی مسئولان شهرداری و مدیریت های استانی به منظور رفاه حال روستائیان این خطوط اتوبوسرانی فعال شده است.
کردگار با اشاره به اینکه تردد این اتوبوس ها نیازمند مصوبه شورای ترافیک استان است، از نامه نگاری با معاون عمرانی فرماندار بوشهر و معاون عمرانی استاندار در این خصوص خبر داد.
معاون عمرانی فرمانداری بوشهر نیز با تایید قطع فعالیت اتوبوسرانی بوشهر به روستاهای بخش مرکزی گفت: این موضوع را در شورای ترافیک شهرستان مورد بررسی قرار داده و تلاش داریم بزودی موضوع در شورای ترافیک استان مطرح و مشکل حل شود.
مریم قربانی ادامه داد: پلیس راه درخصوص ممنوعیت تردد اتوبوس ها به برخی قوانین استناد می کند و سازمان حمل و نقل شهرداری هم باید درخصوص موضوع بیمه اتوبوس ها و تعداد سرنشینان آنها نظارت لازم را داشته باشد تا استاندارد و قوانینی که با جان مردم در ارتباط است رعایت شود.
وی افزود: چندین سال است به شوراهای اسلامی روستاهای بخش مرکزی پیشنهاد شده که بصورت مشارکتی و از محل درآمدهای ارزش افزوده، ون هایی خریداری کرده تا ناوگان حمل و نقل اهالی روستاها به بوشهر تسهیل و برای دهیاری این روستاها نیز درآمدزایی شود، ضمن اینکه تسهیلات خوبی نیز در این راستا پرداخت می شود. اما پیگیری نشده است.
قربانی درباره اینکه مشکل فعالیت اتوبوس های بوشهر به روستاها چه زمانی برطرف می شود؟ گفت: چون اختیار تصمیم گیری این موضوع تنها برعهده من و شهرستان نیست نمی توانم زمان قطعی اعلام کنم، ولی نهایت تلاش ما این است که بزودی مجوز لازم را از شورای ترافیک استان بگیریم و این مشکل حل شود.
سرهنگ جابر پاپری رییس پلیس راه استان پیرامون توقف فعالیت اتوبوس های بوشهر به روستاها توسط پلیس گفت: در جریان این موضوع نیستم و باید از همکاران بپرسم.
7212/6045
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.