پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران -تهران

معاون رییس جمهوری و رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: پرونده قله دماوند برای ثبت جهانی در یونسکو در دست بررسی است.

به گزارش جماران ، زهرا احمدی پور در سفر به شهرستان دماوند که با افتتاح 38 پروژه عمرانی و خدماتی شهرداری دماوند و نمایشگاه صنایع دستی شهرستان همزمان بود افزود: امروز افتخار می کنم در کنار قله دماوند که نماد استواری ملت ایران و ماهیت اسطوره ایی، فرهنگی، طبیعی و تاریخی این کشور است، حضور دارم.
وی گفت که یکی از افتخارات سازمان میراث فرهنگی در دهه فجر بررسی پرونده قله دماوند برای آماده شدن و ثبت جهانی در یونسکو است.
این مقام مسئول یکی از موفقیت های بزرگی دولت تدبیر و امید را ثبت پرونده های مشترک در حوزه فرهنگی با کشورهای همجوار دانست و افزود: قطعا دولتی که پیام آن اعتدال است، ایجاد روابط مسالمت آمیز از منظر فرهنگی یکی از دستاوردهای آن خواهد بود که خوشبختانه دولت با همین رویکرد در سال 95 با حضور 12 کشور نوروز را به ثبت جهانی رساند و حتما در نوروز 96 شاهد تفاوت این سنت دیرینه خواهیم بود.
احمدی پور هدف دولت را دفاع از سرمایه های معنوی و ارزشی کشور دانست و افزود: ثبت سرمایه های ارزنده کشور در یونسکو، موجب ماندگاری پلاک ایران در تمامی زمان ها خواهد شد و این قدم کوچکی است که توسط سازمان میراث فرهنگی در سال های گذشته برداشته شده است.
رییس سازمان میراث فرهنگی با بیان اینکه دماوند باید به مقصد گردشگری تبدیل شود، گفت: جمهوری اسلامی ایران بعد از سال ها تحریم در تلاش است تا به جایگاه واقعی خود در عرصه گردشگری بین المللی برسد.
احمدی پور افزود: فرصت های بوم گردی در شهرستان های مختلف، امکان معرفی جاذبه ها و قابلیت ها را به گردشگران معرفی می کند که شهرستان دماوند اگر از این ظرفیت در کنار اقدامات در حوزه سرمایه گذاری ها استفاده کند قطعا در مسیر مناسبت تری قرار خواهد گرفت.
وی با تاکید بر اینکه دماوند باید به مقصد گردشگری تبدیل شود، افزود: دماوند همیشه به عنوان منطقه ییلاقی تهران به شمار آمده و موفق شده بخش زیادی از سرمایه ها را به خود جذب کند ولی این سرمایه گذاری ها مدیریت نشده است که می توان با ایجاد طرح جامع سرمایه گذاری، مدیریت منابع و بدون کمترین خسارت و با حفظ هویت و شخصیت شهرستان این سرمایه گذاری ها را حفظ کرد.
احمدی پور گفت: دماوند یکی از قطب های زیبا برای گردشگری است که با داشتن قدمت و تنوع، و استفاده از ظرفیت های معنوی و تاریخی، می توان آینده ایی بهتر را برای دماوند و گردشگری و صنایع دستی این منطقه فراهم کرد و زمینه اشتغال را افزایش داد.
معاون رییس جمهوری گفت:‌ جمهوری اسلامی در بستری از فرهنگ با وجود تنوع قومی، جغرافیایی، اقلیمی و داشتن سابقه از تمدن موفق شده چشم اندازی را خلق کند که نام ایران به عنوان یک ویژگی منحصر به فرد در دنیا معرفی شود.
وی ادامه داد: مردم مهربان وهم دل ایران در طی سال ها با وجود تمامی تفاوت های زبانی، قومی، فرهنگی و ... کنار هم زندگی کردند و تجربه زیستن مسالمت آمیز را نشان دادند و همواره پیام همدلی و همراهی آنان، پیام مشترکی در جامعه بود.


**قدرت نرم ایران با دیپلماسی فرهنگی در حال افزایش است
معاون رییس جمهوری ادامه داد: موفقیت های چشمگیر دولت منوط به همکاری بخش های مختلف خصوصی، نهادها و همدلی مردم است تا امیدهای از دست رفته باز گردد که این مهم به واسطه دیپلماسی فرهنگی و قدرت نرم ایران در حال افزایش است و قدرت نرم نیز فرصت جدیدی را در اختیار ایران قرار می دهد تا اثر گذارتر باشد.
احمدی پور خاطرنشان کرد: در سالی که به نام اقتصاد مقاومتی و اقدام و عمل به فرمایش مقام معظم رهبری نامگذاری شده است، معرفی فرصت ها و جاذبه های ایران و راه یابی صنایع دستی به بازارهای جهانی باید جایگزین اقتصاد مبتنی بر نفت شود زیرا علاوه بر حفظ هویت، موجب تبدیل شدن به یک بسته فرهنگی و اقتصادی خواهد شد.

 

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.