بهادری جهرمی سخنگوی دولت تاکید کرد: اعتقاد حقوقی دولت این است که دستگاه‌های اجرایی می‌توانند اتمام ساعت کار را مدیریت کنند اما برای شروع تغییری نیست تا لایحه در مجلس تدبیر شود.

به گزارش جماران؛ سخنگوی دولت بیان کرد: دولت برنامه‌ای برای تغییر رویه ندارد چرا که ساعتی که امسال برای شروع کار اعلام شده معادل ساعتی است که پارسال اعلام شده بود.

علی بهادری‌جهرمی روز چهارشنبه در حاشیه هیات دولت درباره تغییر ساعات کار اداری بیان کرد:دولت برنامه‌ای برای تغییر رویه ندارد چرا که ساعتی که امسال برای شروع کار اعلام شده معادل ساعتی است که پارسال اعلام شده بود. پارسال در ایام ساعت اوج مصرف آغاز ساعت کاری هفت صبح اعلام شده بود حالا با توجه به تغییر نکردن ساعت، هفت صبح پارسال همان شش صبح امسال است. پس معادل طلوعی همان است. دولت نگاهش این بود که برای کمک به کارمندان اتمام ساعت کار را زودتر در نظر بگیرید. در آیین‌نامه آمده بود که با ایراد رئیس مجلس مواجه شد. منتظریم لایحه دولت در مجلس تدبیر شود.

سخنگوی دولت تاکید کرد: اعتقاد حقوقی دولت این است که دستگاه‌های اجرایی می‌توانند اتمام ساعت کار را مدیریت کنند اما برای شروع تغییری نیست تا لایحه در مجلس تدبیر شود.

وی  درباره مصوبات امروز هیات دولت گفت: یکی از مصوباتی در جلسه امروز به تصویب هیات دولت رسید موافقت دولت با ارسال لایحه‌ای برای مجلس شورای اسلامی به منظور حمایت از ایرانیان خارج از کشور بود. این لایحه که با همکاری وزارت امور خارجه به‌ویژه وزارت دادگستری به تصویب هیات وزیران رسید و برای مجلس ارسال خواهد شد تدابیری اتخاذ کرده که بتوان در حوزه‌های مختلف حمایت‌های موثری را از ایرانیان خارج از کشور داشت.

وی افزود: ارائه خدمات حقوقی مناسب، مشاوره‌های حقوقی، در دسترس‌پذیری امکان فعالیت‌های حقوقی برای ایرانیان خارج از کشور، امکان ارائه خدمات دولت الکترونیک به صورت موثرتر و مناسب‌تر برای آنها، دسترسی آنها به قابلیت‌های امکان فعالیت‌های الکترونیکی در دولت، ثبت درخواست‌ها یا طی کردن فرآیندها مانند صدور مجوزهای سایر اموری که ممکن است با دستگاه‌های اجرایی داشته باشند و همچنین اموری که ممکن است با دستگاه قضایی داشته باشند و بخواهند اظهارنامه‌ای ثبت کنند در این لایحه پیش‌بینی شده که امکان آن برای ایرانیان خارج از کشور فعال شود از دیگر مصوبات امروز هیات دولت بود که به مجلس ارائه خواهد شد.

سخنگوی دولت ادامه داد: امکان شناسایی و جذب ایرانیان دارای استعداد در خارج از کشور برای عضویت در هیات علمی، همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان و مجمعه‌های دانش‌آفرین داخل کشور، تسهیل‌هایی که برای حمایت از سرمایه‌گذاری مولد ایرانیان خارج از کشور پیش‌بینی شده از مشاوره تا مشوق‌ها و تسهیل‌هایی که برای امکان فعالیت موثر اقتصادی‌شان در کشور اتفاق بیفتد، موضوعاتی که ناظر به حمایت‌ها از نخبگان خارج از کشور و به ویژه حفظ و اتصال و استمرار این ارتباط فرهنگی آنها با سرزمین اصلی محورهای اصلی این لایحه است که تقدیم مجلس شورای اسلامی خواهد شد.

بهادری‌جهرمی اظهار کرد: در جلسه روز یکشنبه چند مصوبه داشتیم. هیات دولت آیین‌نامه‌ای را در راستای یکی از بندهای بودجه به تصویب رساند که پیش از این لایحه بودجه این مجوز را از مجلس گرفته بود که بتواند یک درصد از هزینه‌های همه دستگاه‌های اجرایی، شرکت‌های دولتی، بانک ها و موسسات انتفاعی را معادل یک درصد از هزینه‌شان (کسر کند) و به فعالیت‌های فرهنگی، هنری و حمایت از فعالیت‌های فرهنگی هنری در بخش خصوصی اختصاص بدهد.

وی ادامه داد: بخش زیادی از این با محوریت از اجرایی با صندوق هنر محقق می‌شود، کمیسیون فرهنگی دفتر دولت هم متولی ساماندهی و نظام‌بندی کردن و اولویت‌بندی کردن این موضوعات است همه این یک درصد از مسیر مجموعه‌های مردمی و مجموعه‌های بخش خصوصی در حوزه‌های مختلف فرهنگی، هنری، صدا و سیما، میراث فرهنگی و حوزه‌های مختلف زمینه هزینه خواهد شد.

سخنگوی دولت گفت: یکی دیگر از مصوبات روز یکشنبه هزینه وزیران موافقت دولت با ارسال لایحه‌ای برای مجلس بود که امکان نظارت موثرتر بانک مرکزی را در حوزه شرکت‌های تعاونی اعتبار فراهم می‌کند.

بهادری‌جهرمی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه شرکت‌های تعاونی مجوز خود را از وزارت کار، رفاه و تعاون می‌گیرند نظارت‌های بانک مرکزی در حدی که مورد نیاز بود وجود نداشت برخی از خبرهایی که از گذشته از این موسسات مالی اعتباری که به صورت تعاونی فعالیت می‌کردند در رسانه‌ها در سالهای گذشته منتشر شده بود برای حل این نقیصه، دولت لایحه‌ای را تقدیم مجلس خواهد کرد که امکان نظارت موثرتر بانک مرکزی را برای مجموعه ها فراهم می‌کند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.