روز گذشته رییس کلانتری ولنجک از دستگیری دختری که بدون شرکت در کنکور و حتی ثبت نام در دانشگاه اقدام به حضور در کلاس های رشته دندانپزشکی در دانشگاه شهید بهشتی کرده بود، خبر داد.

به گزارش جماران؛ به نقل از ایرنا، رئیس دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی گفت: فردی که با جعل عنوان دانشجوی دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی اقدام به کلاهبرداری درفضای مجازی کرده بود با طرح شکایت از سوی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دستگیر شد.

محسن دالبند رئیس دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی در این رابطه عنوان کرد: فردی کلاهبردار چندی قبل با سوء استفاده از فضای ورودی مخصوص بیماران وارد دانشکده دندانپزشکی شده و ضمن حضور در برخی فضاهای آموزشی، اقدام به تبلیغات در فضای مجازی نموده و خود را به عنوان دانشجوی نخبه این دانشگاه معرفی کرده است.

وی توضیح داد: این فرد با برقراری ارتباط از طریق فضای مجازی و حتی برخی شبکه های تلویزیونی اقدام به تبلیغات شخصی خود در رابطه با مشاوره های کنکور و برنامه ریزی آموزشی کرده است.

رئیس دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی ضمن رد هرگونه ارتباط آموزشی این فرد با دانشکده اعلام کرد: نامبرده فاقد هرگونه سابقه در سامانه های یکپارچه آموزشی و بایگانی پرونده های آموزشی دانشگاه است و هیچگونه رابطه ای اعم از آموزشی و مشابه آن با دانشکده دندانپزشکی ندارد.

دالبند موضوع فروش صندلی و اخذ شهریه برای پذیرش این دانشجو را شدیدا تکذیب کرد و افزود: پذیرش دانشجو در این دانشکده از طریق سازمان سنجش و بر اساس دستورالعمل های وزارت بهداشت صورت می گیرد.

وی خبر داد: به محض اطلاع از تخلف و سوء استفاده صورت گرفته، فرد کلاهبردار تحویل مراجع انتظامی و قضایی گردید و دانشکده اقدام به طرح شکایت نموده و تا رسیدگی نهایی به این پرونده پیگیری قضایی را ادامه خواهد داد.

معاون دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی: فروش صندلی را ثابت کنند، استعفا می‌دهم

به گزارش جماران؛ به نقل از ایسنا، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تأکید بر اینکه ادعای فرد «متقلب دانشجونما» در دانشگاه مبنی بر کسب مجوز حضور در کلاس‌های آموزشی با اعتبار رزومه علمی صحت ندارد، گفت: حتی اینشتین هم چنین مجوزی ندارد و ادعای مطرح شده از اساس کذب است.

دکتر محسن ضیاییضمن بیان این مطلب در پاسخ به برخی اتهامات وارد شده از سوی «دانشجوی قلابی» دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تأکید کرد:‌ این فرد دستگیر شده در فایل فضای مجازی خود یکسری اتهامات را علیه دانشگاه وارد کرده‌اند که باید بگویم فردی که متقلب است و بدون اجازه وارد یک تشکیلات می‌شود آن شخص باید دانشجو بودن خود را در دانشگاه به اثبات برساند یا اینکه دانشگاه باید ثابت کند او دانشجو بوده است. آنچه که دانشگاه در پی آن است این است که بررسی و اعلام کند چگونه فردی بدون مراحل قانونی، ثبت نامی و... وارد محیط دانشگاه می‌شود. بنابراین جزئیات چگونگی ورود این فرد به دانشگاه و حضور در کلاس‌های آموزشی در دست بررسی است و هنوز به جمع‌بندی نهایی در این زمینه نرسیده‌ایم.

وی همچنین خاطر نشان کرد: این فرد اگر ادعایی در خصوص پرداخت مبلغی به دانشگاه در برابر کسب امتیاز تحصیلی داشته باشد باید به اثبات برساند که به چه فرد یا افرادی چه مبلغی را پرداخت کرده است. اگرچه ما این موضوع را تکذیب نمی‌کنیم که اگر فردی بدون رعایت ضوابط وارد مجموعه‌ای می‌شود قاعدتا ممکن است ارتباطات ناسالمی با برخی از افراد ایجاد کرده باشد و این موضوع نیز در دست بررسی است.

ضیایی در خصوص ادعای این فرد که با رزومه علمی مجوز پذیرش در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی را دریافت کرده است، ‌گفت: چنین ادعایی به هیچ عنوان امکان‌پذیر و پذیرفتنی نیست چرا که حتی اینشتین هم نمی‌تواند صرف این ادعا در مجموعه‌ای پذیرفته شود و فردی که بخواهد دانشجو بشود باید در تمامی مراحل و آزمون‌های علمی و ثبت‌نامی شرکت کرده باشد و از همان ابتدای ورود به دانشگاه تا فارغ‌التحصیلی مرتب کدهای ورودی او ثبت می‌شود، بنابراین در کشور ما به هیچ عنوان هیچ فردی نمی‌تواند بدون طی مسیر صحیح و قانونی وارد دانشگاه شود به ویژه این موضوع در دانشگاه‌های دولتی به هیچ عنوان شدنی نیست چه برسد به اینکه در بهترین دانشگاه و تاپ‌ترین رشته علوم تجربی حضور داشته باشد.

به گفته معاون دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، این فرد ارتباط سیستماتیک یا سامانه‌ای با دانشگاه نداشته است بنابراین هر رابطه‌ای هم که وجود داشته، پایان آن بن‌بستی بیش نبوده و در حال حاضر سوال ما این است که چرا زمان دستگیری این فرد متقلب طولانی شده است و ایشان مدت زیادی در کلاس‌ها حضور پیدا کرده است.

وی تأکید کرد: افراد عادی نیز ممکن است بتوانند چندین جلسه در کلاس آموزشی که ۵۰ یا ۶۰ دانشجو در آن حضور دارد، حضور داشته باشند اما نمی‌شود فردی به طور ادامه دار در این کلاس‌ها حاضر شود، این موضوع بسیار جدی در حال پیگیری است. 

ضیایی با ییان اینکه هیچ فردی نمی‌تواند با ادعای اینکه رزومه علمی دارد وارد محیط آموزشی شود، ادامه داد: به هیچ عنوان هیچ استاد، رئیس دانشکده، حتی رئیس دانشگاه یا شخص وزیر بهداشت نیز نمی‌تواند مجوز حضور فردی در دانشگاهی را بدون طی مراحل و ضوابط قانونی صادر کند بنابراین به هیچ عنوان این ادعا که شخصی از اساتید در دانشگاه مجوز حضور در کلاس را دریافت کرده است، صحت ندارد.

پاسخ به ماجرای فروش صندلی به عنوان دانشجویان انتقالی

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خصوص ادعای مطرح شده مبنی بر فروش صندلی به برخی افراد با عنوان دانشجویان انتقالی از خارج از کشور نیز گفت: جذب این دانشجویان سازوکار و روند خاص خود را دارد. بعد از طی مراحل قانونی در وزارت بهداشت، نامه‌ای برای حضور این دانشجویان در دانشگاه‌ها صادر می‌شود، بنابراین خارج از این چارچوب هیچ دانشجویی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی یا هر دانشگاه دیگری نمی‌تواند حضور داشته باشد یا امتیاز صندلی خریداری کند. اگر کسی اسامی این افراد را اعلام کند من همان روز استعفا خواهم داد. 

دکتر ضیایی خاطر نشان کرد: بخشی از این حادثه پیش آمده به بی‌مبالاتی مسئولان دانشکده برمی‌گردد که آن را بررسی می‌کنیم. اگر فردی در این مسیر بی‌مبالاتی و یا تخلف کرده باشد باید پاسخگو باشد و دانشگاه نیز با آن‌ها برخورد خواهد کرد. اما من این اطمینان را می‌دهم که این فرد هیچ ارتباط سیستماتیک با دانشکده یا دانشگاه نداشته است و حتی در بررسی‌های امروز من مشخص شد هیچ مکاتبه رسمی از طرف آن فرد با دانشکده،دانشگاه و یا وزارت بهداشت وجود ندارد، اما همان گونه که عنوان کردم اینکه این فرد با افرادی در حراست، کارشناسان آموزش یا اعضای هیأت علمی ارتباط غیررسمی داشته یا نه در دست بررسی است و نتایج این بررسی‌ها قطعا اعلام خواهد شد.

وی با دانشجو نما خواندن این فرد گفت: حضور در کلاس‌های آموزشی از لحاظ سیستم قضایی جرم خاصی نیست و فرد عمل مجرمانه‌ای ممکن است انجام نداده باشد اگرچه از نظر نظامات داخلی دانشگاه این فرد اقدام خلاف مقررات انجام داده است اما اخیرا اتهاماتی را به دانشگاه وارد کرده است که بر این اساس دانشگاه علیه این فرد اعلام جرم خواهد کرد و در حال حاضر نیز بخش حقوقی،  آموزش و حراست دانشگاه درگیر این موضوع هستند چرا که اگر کسی علیه نهاد یا تشکیلاتی ادعاهایی را مطرح کند باید به لحاظ قانونی بتواند این ادعا را ثابت کند.

متهم به دانشجوی قلابی: من دانشجوی قلابی نیستم

به گزارش جماران، به نقل از عصرایران، متهم به دانشجوی قلابی دندانپزشکی دانشگاه شهید بهشتی که در چند روز گذشته جنجالی شده است در ادامه ادعایش بر این که او دانشجوی رسمی دانشگاه شهید بهشتی بوده است در صفحه اینستاگرامش 2 عکس منتشر کرد.

او ادعا می‌کند یکی از عکس‌ها لیست حضور و غیاب دانشجوهای سایت دانشگاه شهید بهشتی است که اسم او در آن دیده می‌شود و عکس دیگر از واحدهای درسی ثبت نامی به اسم و مشخصات خودش است که از ربات تلگرامی دانشگاه برای او ارسال شده است.

در توضیح عکس‌ها هم نوشته است:

«اسم من رسما تو لیست دانشجوهای سایت شهید بهشتی بوده، حتی تو ربات تلگرامی هم با مشخصات من واحد درسی ثبت شده، پس دیگه این دروغ ضایع رو نگید که من فقط روپوش میپوشیدم و می‌اومدم دانشگاه، شما که نمیذارید بگم همه چیو پس چرا رسانه ایش کردید؟!

چون قراره بازداشت باشم و حرفی ازم در نیاد؟ من با این خانواده ی 60 هزار نفریم اندازه تموم رسانه هاتون حرف داریم واسه گفتن! گفتی نگو ولی میگم!!!! به آدم هاتونم بگین منو تهدید نکنن چون به مقامات قضایی اسنادمو نشون دادم، شما بیا اسنادتونو نشون بدین»

 

1017306_492

1017307_471

 

دلم می‌خواست پُز بدهم!

به گزارش جماران؛ پست های اینستاگرامی این فرد در حالی منتشر شده که وی پیش از این در مصاحبه با شهروند اظهارات متفاوتی داشت:

چرا دست به چنین کاری زدی؟

من عاشق رشته دندانپزشکی بودم؛ همیشه دوست داشتم دندانپزشک شوم ولی موفق نشدم که در این رشته قبول شوم. وقتی یک روز داشتم از جلوی دانشگاه شهید بهشتی رد می‌شدم، با خودم گفتم به آن‌جا بروم و از دانشجویان رشته دندانپزشکی سوال‌هایی بپرسم. وقتی وارد می‌شدم به حراست آن‌جا گفتم که دانشجو هستم و کارتم همراهم نیست. بعد از آن بود که به سرم زد در کلاس‌ها شرکت کنم. برای همین پرس‎و‌جو کردم و فهمیدم که رشته دندانپزشکی چه زمان‌هایی کلاس دارد و دانشجویان این رشته چه درس‌هایی می‌خوانند. کتاب‌هایش را تهیه کردم و همین شد که رفت و آمدم به آن‌جا شروع شد.

فکر نمی‌کردی که گیر بیفتی؟

نه تصور نمی‌کردم به این زودی گیر بیفتم و می‌خواستم هر طور شده دندانپزشک شوم.

سر کلاس به استادها چه می‌گفتی؟

گفته بودم دانشجوی انتقالی از دانشگاه خارج از کشور هستم؛ چون به خارج از کشور زیاد سفر کرده بودم و خانواده‌ام هم آن‌جا هستند، اطلاع زیادی از دانشگاه‌های آن‌جا دارم. برای همین آنها هم حرفم را باور می‌کردند و اجازه می‌دادند سر کلاس بنشینم.

ماجرای این‌که به دوستانت گفته بودی با پول وارد این دانشگاه شدی چیست؟

اصلا چنین چیزی وجود نداشت. دانشجوها از من سوال‌هایی می‌پرسیدند و برای این‌که از دست‌شان راحت شوم، چنین چیزی را گفتم؛ البته دلم می‌خواست کمی هم پز بدهم.

خودت مدرک تحصیلی داری؟

بله؛ لیسانس معماری دارم. یک شرکت معماری هم دارم، وضع مالی‌ام خوب است و فقط به خاطر عشق و علاقه‌ام به این رشته این کار را کردم.

خانواده‌ات در خارج از کشور زندگی می‌کنند؟

بله؛ ولی من در تهران و به تنهایی زندگی می‌کنم.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
4 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.