یکی از اعضای دفتر امام جمعه اهواز به بیان جزئیاتی از سفر آیت الله موسوی جزایری به انگلیس پرداخت.

به گزارش جماران، فارس پلاس به نقل از محمد توحیدی  نوشت:

دوستان میدانند که من، مواضع نقادانه و گاها تند و تیزی نسبت به برخی مسئولین و روحانیت و عملکردشان دارم

اما درباره شخص آیت الله سید محمد علی موسوی جزایری در یک پست جداگانه بطور خلاصه وار به شخصیت ایشان خواهم پرداخت.

و اما ماجراهای اخیر...

آیت الله جزایری اولین بار نیست که به خارج از کشور رفته و به تبلیغ و سخنرانی و مباحثات علمی و دینی میپردازد. ایشان سابقه سفر به فرانسه، کشورهای جنوب شرق آسیا، هند، پاکستان، کشورهای عربی و... را داشته و تسلط عالی به زبان عربی و آشنایی و مکالمه به زبان های هندی و پاکستانی دارد. گاها به اصرار علمای شیعه و حتی سنی کشورهای مذکور برنامه سفر ایشان چندین و چند بار تمدید میشد. 

معظم له در اوج قدرت داعش، بیش از یک ماه به سوریه و عراق سفر داشتند و حتی در جمع رزمندگان خط مقدم حضور پیدا کردند.

برای حضور در منچستر هم سالهای اخیر مرتبا به مناسبت های مختلف از ایشان دعوت انجام شد و برخی از علمای مجمع تقریب مذاهب هم نسبت به سفرهای تبلیغی ایشان نظر مثبت داشتند. شبکه ماهواره ای الاهواز که تحت نظارت ایشان است و همچنین رویارویی با وهابیت و جریان شیرازی ها که در انگلستان به شدت فعال هستند، جمعی از مخاطبین ایشان و شیعیان ایرانی و غیرایرانی مقیم انگلیس را در دعوت از ایشان مصمم تر نموده و ایشان دعوت دهه فاطمیه دوم امسال را پس از سالها امتناع پذیرفتند.

بخش کوچکی از هزینه ها را دعوت کنندگان و بخش اعظم هزینه سفر و اقامت ایشان از سوی بستگان و اقوام ایشان که برخی ساکن ایران و برخی ساکن اروپا هستند (که ما هم بعضی از ایشان را میشناسیم و افراد متدین و ثروتمندی هم هستند) تامین شد.

ایشان سالهای اخیر دچار نوعی بیماری ناشناخته و لاعلاج شده اند و پیش از سفر و در تمام این مدت، ما و شاگردان و نزدیکان ایشان در جریان بیماری ایشان بودیم. اما در تمام این مدت، سفرهای ایشان به خارج از کشور ارتباطی با قصد ایشان برای معالجه نداشت.

درخصوص ضعف و سستی و بی حسی هر دو پا، پرونده ایشان به تمام متخصصین داخلی ارائه شده و همگی اتفاق نظر داشتند که غیرقابل درمان است. در آستانه سفر و در حین سفری که به انگلیس و برنامه هایی که در منچستر و بیرمنگام داشتند، وقتی میزبانان ایشان وضعیت جسمانی و بی حسی پاهای ایشان را متوجه شدند و فهمیدند که همه پزشکان داخلی در ایران آن را غیرقابل درمان میدانند، به ایشان پیشنهاد میکنند پرونده پزشکی خود را به یک پزشک که اخیرا ادعای درمان چنین بیماری مشابهی را در انگلیس نموده ارائه کند. لذا مدارک اولیه ایشان بصورت فایل الکترونیک و بدون حضور ایشان برای پزشک مذکور ارسال میشود و پزشک مذکور میگوید حالا که ایشان چند روزی هم اینجاست و بین منچستر و بیرمنگام رفت و آمد دارد، حضوری هم بیاید و معاینه شود.

آیت الله جزایری هم در خلال برنامه های تبلیغی سفر، به مطب پزشک مذکور مراجعه و معاینه شده و پزشک مذکور هم ضمن تایید نظر پزشکان ایرانی همانجا میگوید که غیرقابل درمان است و ایشان نه در مراکز درمانی بستری شده و نه روند درمانی بر روی ایشان انجام شده و نه به قصد درمان به انگلستان رفته.

حالا ایشان بخاطر مراجعه به مطب یک پزشک برای معاینه و آن هم در خلال سفری مشابه تمام سفرهای تبلیغی قبلی، به باد انتقاد و تخریب قرار گرفته شده

ایشان در خطبه های نماز جمعه دیروز هم ماجرا را برای مردم شرح دادند. ماجرایی که این حقیر و همه نزدیکان و شاگردان و اقوام ایشان پیش از آن در جریان بودیم.

بحث اینجاست که «سفر درمانی» تعریف مشخصی دارد و برای انجام روند درمانی و بستری و امور کلینیکال است و حال انکه سفر مذکور ابدا به قصد درمان نبوده و هیچ کدام از موارد بستری و درمان و... صورت نگرفته.

 

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
2 نفر این پست را پسندیده اند
  • کدخبر: 1120784
  • منبع: فارس پلاس
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.