به گزارش ایرنا، قاسم سلیمانی دشتکی روز دوشنبه در نشست شورای اداری استان ایلام با حضور رئیس دیوان محاسبات کل کشور تصریح کرد : جذب حتی درصد کمی از گردش مالی و یا مالیات اخذ شده از این شرکت ها، تحول بزرگی در وضعیت مالی استان ایلام ایجاد خواهد شد.
وی محرومیت ایلام از گردش مالی و مالیات شرکت های نفتی و پتروشیمی که در این مستقر و طرف کار و قرار داد هستند غیر عادلانه ای عنوان کرد و یادآور شد: متمرکز کردن این حساب ها در استان نیازمند تصویب قانون است.

**نظارت نباید ریسک پذیری را کاهش دهد
استاندار ایلام گفت: نظارت نباید ریسک پذیری را کاهش دهد بلکه دستگاه های نظارتی باید با ارائه آموزش های لازم، قدرت تصمیم گیری و ریسک پذیری مدیران را افزایش دهند.
افزود: اگر مدیران قدرت تصمیم گیری و ریسک پذیری نداشته باشند با این وضعیت اعتبارها و نحوه تخصیص آنها نمی توانند کاری انجام دهند.
سلیمانی دشتکی با تاکید بر ضرورت تشریح و برخورد متفاوت بین مدیرانی که اختلاس کرده و انانی که جابجایی اعتبار انجام داده اند اضافه کرد: مدیران موظفند به دنبال موادی از قانون باشند که کار مردم را راه بیاندازند اما به منظور پیشگیری از بروز تخلفات ناخواسته با دستگاه های نظارتی هماهنگی کنند.
وی یاداور شد: نظارت زمانی کارساز است که تمامی کارها از جمله ابلاغ و تخصیص بودجه در زمان مقرر انجام شود این در حالیست که بودجه به موقع ابلاغ نمی شود، درآمد و هزینه ها همخوانی ندارد و مدیران در اسفندماه با ترافیک شدید کاری خصوصا در بحث بودجه مواجه هستند.
استاندار ایلام گفت: وزارتخانه ها و سازمان های مرکزی در یک بدعت نادرست برای اجرای پروژه های ملی، استان را به پرداخت سهم 50 درصدی الزام می کنند در حالی که حق انجام چنین کاری را ندارند.
سلیمانی دشتکی افزود: لیست ردیف های اعتباری ملی برای جذب در اختیار مدیران استان قرار داده می شود اما وزارتخانه ها و دستگاه های ملی توپ را به زمین استان می اندازند که باید از سوی دستگاه های نظارتی پیگیری شود.
نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: وضعیت امروز کشور استثنایی است اما نباید همه مسائل را به میدان خارجی ها بیاندازیم. بخش عمده ای از مشکلات به داخل و به عملکرد ما بر می گردد و باید همه تلاش کنند از این وضعیت عبور کنیم.
سلام امینی افزود: بسیاری از افراد فقیر جامعه فقیرتر شده اند که بخشی از آن به عملکرد دستگاه های نظارتی بازمی گردد.
وی با بیان اینکه دیوان محاسبات به عنوان بازوی قدرتمند نظارتی کشور می تواند در بسیاری از امور ورود پیدا کند، تاکید کرد: نظارت نباید تنها به پایان کار موکول شود بلکه باید در حین اجرا نیز از بروز تخلفات جلوگیری شود.
وی یادآور شد: مدیران باید قدرت ریسک پذیری داشته و با اشراف اطلاعاتی بالا حرکت کنند در غیر اینصورت با رعب و وحشت از دستگاه های نظارتی امکان انجام هیچ کاری را نخواهند داشت.
نماینده ایلام گفت: بسیاری از شرکت های بزرگ حوزه نفت و گاز و پتروشیمی بدلیل اینکه در استان های دیگر ثبت شده اند، مالیات آنها در همان استان ها پرداخت شده و چیزی عاید استان نمی شود بنابراین همه باید تلاش کنند بخشی از این اعتبارها نصیب استان شود.
به گزارش ایرنا، رییس دیوان محاسبات کشور روز گذشته با هدف انجام ماموریت نظارتی مرتبط با بودجه سال های 96 و 97 و بررسی چالش های بخش نظارتی به استان ایلام سفر کرد.
شرکت در نشست شورای اداری و بازدید از مرز مهران از برنامه های سفر عادل آذر به ایلام است.
6034/6032
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.