سعید صیدیوسفی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: 14 گروه ثابت و 15 گروه سیار به همراه 13 دامپزشک، 24 بازرس بهداشت گوشت و 12 ناظر شرعی در این ایام نظارت بر فرآورده های خام دامی هیات های عزا را بر عهده دارند.
وی افزود: با توجه به حجم گسترده فعالیت غذایی و پخت و توزیع انواع غذاهای نذری در هیات های عزاداری، عمده فعالیت این ناظرها در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی است.
صیدیوسفی یادآور شد: در این نظارت ها علاوه بر گروه های ناظر دامپزشکی که به صورت جداگانه از فعالیت های هیات ها نظارت می کنند، گشت های مشترک با نیروی انتظامی و مرکز بهداشت نیز انجام می شود.
به گفته وی این گروه ها علاوه بر نحوه ذبح شرعی احشام بر تمام فرآورده های خام دامی آشپزخانه ها و اماکن طبخ غذای هیات ها با هدف تایید سلامت گوشت قرمز یا مرغ مصرفی هیات ها نظارت دارند.
رئیس بخش نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان ایلام تاکید کرد: نظارت بر فرآورده های خام دامی در قالب طرح نظارت بهداشتی و شرعی بر دام ها و فرآورده های خام دامی روزهای تاسوعا و عاشورا در سطح استان ایلام اجرا می شود.
خبرنگار: زهرا موسوی ** انتشاردهنده: حسن کهزادیان
7172/6119
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.