به گزارش ایرنا،عمران خودآموز  روز دوشنبه در گفت وگویی خبری ،استعدادیابی جوانان در حوزه هنرهای تجسمی و معرفی آن ها به جامعه هنری را اصلی ترین هدف این جشنواره دانست و گفت: استقبال کم سابقه از فراخوان جشنواره بیست و ششم نشانه تبدیل هدف به کارکرد است.

وی با ذکر اینکه هنرمندان ١٥ تا ٢٥ ساله آثار خود را تا ١٣ مردادماه ارسال کرده اند و هفته گذشته داوری آثار به پایان رسید افزود: افزایش ٤٩ درصدی شرکت کنندگان و آثار ارسالی مایه امیدواری و نشانه رغبت هنرمندان برای حضور در جشنواره بیست و ششم است.

خودآموز در خصوص شعار "نرسیده به درخت، دو قدم مانده به گل" که برای این دوره جشنواره انتخاب شده، اظهار داشت: «استان ایلام تداعی کننده تمدن قدیم ایلام باستان است و در کتیبه های بابلی نیز این شهر رغا با نام آلام نامیدند که به معنای کوهستان یا کشور طلوع خورشید است.

وی اضافه کرد: ایلام استانی ٤ فصل بوده و از منظر قومی نیز کردها، لک ها، عرب ها و لرها را در خود جای داده است از منظر اقلیمی نیز معتدل بوده و به لحاظ هنر و فرهنگ آثار باستانی و تاریخی و کتیبه های بسیاری را در دل خود دارد.»

خودآموز افزود: در عصر معاصر هنرمندان خوب ایلامی فراتر از کشور و در سطح بین الملل از خطه ایلام برخاسته اند و امیدواریم میزبانی این جشنواره را به شایستگی به نمایندگی از ایران اسلامی به پایان برسانیم»

دبیر شورای سیاست گذاری جشنواره تجسمی جوانان به رادیو گفت وگو گفت: سه نفر از داوران جشنواره از استان ایلام هستند که نشان می دهد ایلامی ها در فرهنگ و هنر این سرزمین نام و آوازه ای خوش دارند.

خودآموز منابع انسانی را اصلی ترین دلیل اعلام آمادگی پذیرش میزبانی این جشنواره از سوی استان ایلام برشمرد و افزود: این مسئله با موافقت مسئولان وزارت ارشاد مواجه شد. استان ایلام همچنین ٤ دوره میزبان جشنواره تجسمی ایثار و شهادت نیز بوده و تجربه انباشته خوبی در این باب دارد.

وی خاطرنشان کرد: برای کارگاه های عملی جشنواره مکان مناسبی در دانشگاه ایلام در نظر داریم و هنر محیطی ایلام نیز قطعا مورد توجه هنرمندان تجسمی قرار خواهد گرفت.

6034

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.