وهاب پیرانی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این فرآیند در همه مراحل مورد بازدید و بازرسی کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان انجام و هر محموله که وارد استان می شود پس از فک پلمب و کنترل سلامت وارد شبکه توزیع می شوند.
وی ادامه داد: این گوشت ها از نظر بو، درجه حرارت، بسته بندی و ... کنترل و در صورت وجود هر گونه مشکل از توزیع آنها ممانعت می شود.
مدیرکل دامپزشکی ایلام افزود: هم اکنون یکی از کارشناسان این اداره کل در کشور مبدا ارسال گوشت های وارداتی حضور دارد و قبل از انتخاب دام برای کشتار تا کشتار و بسته بندی آن نظارت انجام می دهد.
پیرانی گفت: همچنین علاوه بر کارشناس دامپزشکی روحانی ناظر ذبح شرعی نیز حضور دارند و با دقت کامل بر نحوه ذبح و کشتار دام ها نظارت می کنند.
وی اضافه کرد: در فضاهای مجازی شایعات زیادی مبنی بر تاریخ مصرف گذشتن این گوشت ها و مانده بودن آنها اعلام می کنند که همه این موارد کذب محض است و دولت هیچ گاه کاری که موجب به خطر افتادن سلامتی مردم شود، انجام نمی دهد.
مدیرکل دامپزشکی ایلام تاکید کرد: همه تلاش مجموعه دامپزشکی نظارت دقیق بر توزیع گوشت های سالم در بین شهروندان است تا مشکلی برای آنان به وجود نیاید.
پیرانی از مردم خواست که فریب شایعه سازی فضاهای مجازی را نخورند و از مصرف گوشت های توزیعی گرم و منجمد که با نظارت این اداره کل توزیع می شوند مطمئن باشند.
7177/6119
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.