محمدمهدی راهنورد روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: در کشتارگاه صنعتی دام روزانه بیش از 750 راس دام سبک (گوسفند و بز) و بیش از 100 رأس دام سنگین (گاو و گوساله) و شترمرغ تحت نظارت کارشناسان دامپزشکی (بخش خصوصی و بخش دولتی) کشتار و استحصال می شود.
راهنورد خاطرنشان کرد: شهرستان فردیس که تنها کشتارگاه صنعتی دام استان البرز در آن واقع شده است منبع تأمین عمده گوشت قرمز تازه مصرفی استان و شهرستان های همجوار (استان تهران) است.
وی افزود: با هدف جلوگیری از خطر بروز بیماری های مشترک قابل انتقال از طریق دام و فرآورده های دامی مربوطه و همچنین کنترل بهداشتی دام و لاشه های استحصالی جهت تأمین سلامت و امنیت غذایی مردم، ناظرین بهداشتی دامپزشکی مجرب در محل کشتارگاه دام حضور فعال داشته و کلیه مراحل اعم از معاینات پیش از کشتار، بازرسی لاشه حین کشتار، نگهداری لاشه ها در پیش سرد، بارگیری در خودروی سردخانه دار و حمل و خروج از کشتارگاه به منظور عرضه گوشت به بازار را تحت نظارت کامل دارند.
راهنورد با اشاره به اهمیت کنترل انتقال بیماری ها از طریق گوشت و فرآورده های دامی غیر بهداشتی، از همشهریان خواست در هنگام تهیه گوشت قرمز و سایر فرآورده های خام دامی حتماً به مهر دامپزشکی، برچسب مشخصات فرآورده، تاریخ تولید و انقضاء بسته بندی های گوشت و همچنین مرغ و آلایش مربوطه توجه نموده و درصورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک ، مراتب را سریعاً از طریق سامانه رایگان 1512 دامپزشکی استان البرز و یا شماره تلفنهای 36640518 و 36615111 دامپزشکی فردیس اطلاع رسانی نمایند.
7413/1535
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.