به گزارش ایرنا، فتح الله حقیقی در جلسه هماهنگی کارگروه های استقرار سند امنیت غذایی استان البرزبا بیان اینکه در دنیای امروز بسیاری از بیماری های واگیر کنترل شده و کشور ما نیز از این امر مستثنی نیست، افزود: اکنون کنترل و پیشگیری از بیماری های غیرواگیر به عنوان دغدغه ای بزرگ مطرح است که در این خصوص تدوین سند امنیت غذایی در دستور کار قرار گرفته است.
وی با تاکید بر اهمیت تهیه و تدوین سند امنیت غذای استان ادامه داد: در البرز تاکنون نشست های متعددی برای بررسی روند تهیه این سند تشکیل شده و بر این اساس 5 کمیته اعم از دانشگاه علوم پزشکی، صدا و سیما، صنعت، معدن و تجارت، استاندارد و جهاد کشاورزی فعالیت خود را آغاز کرده اند.
معاون استاندار البرز گفت: با توجه به نظارت ها و بررسی های صورت گرفته از سوی معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری، کمیته های فعال تاکنون اقدامات خود را برای برنامه ریزی اجرایی کرده اند.
وی افزود: قرار است دانشگاه علوم پزشکی البرز بسته اولیه سند را تهیه کرده و در روز 30 آبان 96 ارائه دهد که در جلسه تشریح شده و موانع آن برطرف شود تا سند 5 ساله امنیت غذایی استان به تصویب برسد.
حقیقی اضافه کرد:استاندارد سازی، اقدامات کشت راهبردی، تهیه مواد غذایی، مراعات بهداشت و درمان، غذای باکیفیت و سایر موارد مرتبط را طبق برنامه پیش برد.
1535/6155خبرنگار: مریم صوفی** انتشار دهنده : محمد عزیزپور
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.