قاسم پوستین دوز روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این کارگاه تخصصی امروز در سالن فردوس کرج با حضور کارشناسان و متخصصان فعال در بخش اختلالات یادگیری برگزار و در زمینه اختلالات یادگیری از نگاه علمی ، خدماتی و حمایتی برای شرکت کنندگان نکات لازم ارائه شد.
وی با اشاره به نقش مهم آموزش در رشد کیفی برنامه ها و فعالیت های آموزشی و تربیتی در مدارس اظهار کرد: برگزاری این دوره تخصصی برای معلمان و معاونان پایه ابتدایی موجب می شود تا امکان بررسی مشکلات یادگیری دانش آموزان فراهم شود.
وی بیان کرد: در این دوره از سوی متخصصان فعال در بخش اختلالات یادگیری در زمینه روند اجرایی، پذیرش، شناسایی، غربالگری، آموزش و توانبخشی دانش‌آموزان مدارس ابتدایی مطالبی بیان شد.
مدیرآموزش و پرورش ناحیه 4 کرج یاد آور شد: در این کارگاه متخصصان به معلمان توصیه شد پس از تشخیص اولیه با توجه به نشانه های اختلال یادگیری که بیان شد دانش آموزان را به مرکز یادگیری اختلال یادگیری و یا مرکز مشاوره ناحیه ارجاع دهند تا با اجرای آزمون‌ها و تست های تشخیصی ، مراحل درمان آغاز شود.
پوستین دوز گفت:در این مراکز دانش‌آموزان مشغول به تحصیل در مدارس عادی که در یک یا چند فرآیند پایه مربوط به استفاده از زبان گفتاری و نوشتاری دچار اختلال هستند خدمات مشاوره ای تخصصی ارائه می شود.
وی ادامه داد: متخصصان اختلالات یادگیری را شامل اختلالات گفتاری و نوشتاری می دانند که ممکن است در توانایی ناقص برای گوش دادن، تفکر، گفتار، خواندن، نوشتن، دیکته یا محاسبات ریاضی نشان داده شود.
این مسئول کمک به افزایش موفقیت تحصیلی دانش‌آموزان با مشکلات ویژه یادگیری مشغول به تحصیل در مدارس عادی از طریق آموزش و توانبخشی برای گذراندن موفقیت‌آمیز دوره تحصیلات را از جمله اهداف دیگر برگزاری این کارگاه تخصصی و حضور الزامی معلمان و معاونان پایه ابتدایی در آن عنوان کردند.
در این کارگاه 463 نفر شرکت کردند.
در مدارس ابتدایی آموزش و پرورش ناحیه 4 کرج 62 هزار دانش آموز تحصیل می کنند.
2819 / 6155 خبرنگار: مهین مالمیر انتشار دهنده: محمد عزیزپور

منبع ‫:‬ ایرنا
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.