اسماعیل بایبوردی روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از یک کارخانه تولید فولاد در آران‌وبیدگل بیان کرد: راه‌اندازی صنایع بالادستی و پایین دستی فولاد در این شهرستان ضروری است چرا که به عنوان صنعت مادر می‌تواند با خارج کردن منطقه از شرایط تک محصولی، بیش از یک‌هزار و ۲۰۰ کارخانه و حرفه وابسته را نیز به تحرک وادار کند.

وی به ظرفیت شهرستان آران‌وبیدگل برای راه‌اندازی شهرک صنایع فلزی و استقرار واحدهای تولیدی در آن اشاره کرد و افزود: می‌توان با برنامه‌ریزی دقیق، صنایع وابسته و پایین دستی صنعت فولاد را نیز به تدریج در منطقه گردهم آورد.

فرماندار آران‌وبیدگل تاکید کرد: استقرار صنایع فولادی می‌تواند زمینه‌ساز اشتغال بیشتر دانش‌آموختگان دانشگاهی جویای کار هم باشد و گسترش آن پیشرفت اقتصادی پایدار شهرستان را تضمین کند.

وی در ادامه یادآور شد: افزون‌بر ۷۰ میلیون دلار محصولات فولادی در ۶ ماهه نخست سال‌جاری از سوی صنایع شهرستان آران‌وبیدگل به مقصد کشورهای دیگر صادر شده که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته، افزایشی ۹۰ درصدی داشته است.

بایبوردی اضافه کرد: بیشترین محصولات فولادی آران‌وبیدگل به مقصد کشورهایی مانند جمهوری آذربایجان، افغانستان، پاکستان، امارات متحده عربی، عراق، قطر و گرجستان صادر می‌شود.

وی با بیان اینکه مجتمع فولاد آران‌وبیدگل در شرایط تحریمی توانسته صادرات خود را به ۲ برابر افزایش دهد، تصریح کرد: این واحد به خوبی شعار سال و منویات رهبری فرزانه انقلاب مبنی‌بر رونق تولید و صادرات محوری را محقق کرده است که جای تقدیر دارد.

مجتمع تولید فولاد در آران‌وبیدگل با ظرفیت تولید ۳۵۰ هزار تن محصول در سال ۱۳۸۶ راه‌اندازی شد و با فعالیت خط دوم، به ظرفیت اسمی سالانه ۹۰۰ هزار تن رسید.

بیش از ۸۰۰ واحد صنعتی در شهرستان آران‌وبیدگل مستقر هستند که ۶۰۰ واحد در زمینه تولید فرش ماشینی فعالیت می‌کنند.

شهرستان ۱۰۳ هزار نفری آران‌وبیدگل در فاصله نزدیک به ۶ کیلومتری کاشان و ۲۱۵ کیلومتری شمال اصفهان واقع است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.