به گزارش ایرنا، سید محمد رضا هاشمی روز دوشنبه در جلسه کمیسیون دانشجویی قم در استانداری افزود: برگزاری کرسی های آزاد اندیشی، تکریم بیشتر دانشجویان و استفاده از نظرات ایشان در بخش های مختلف یکی از مهمترین راهکارها برای افزایش نشاط در محیط های دانشجویی استان است.
وی بیان کرد: محیط های دانشجویی از جمله مراکز مورد توجه دشمنان برای ایجاد نارضایتی در جامعه است و به همین علت باید تلاش کنیم مطالبات به حق دانشجویان در زمان مناسب پاسخ داده شود.
وی ادامه داد: حفظ وحدت و اتحاد نهادهای فعال دانشجویی با یکدیگر، یکی دیگر از راهکارهای افزایش نشاط و تحرک در این مجموعه های علمی است که باید برای گسترش آن تلاش کرد.
هاشمی با اشاره به این که دانشگاه ها می توانند مبنای تحول اقتصاد کشور و تحقق شعار حمایت از کالای ایرانی باشند، گفت: هدایت پایان نامه ها و تحقیقات دانشجویان به سمت شناخت ظرفیت های اقتصاد داخلی یکی از راهکارهای مهم عمل به شعار سال است.
وی افزود: باید برای آینده شغلی دانشجویان برنامه ریزی های مناسب را انجام دهیم که در این زمینه بهترین روش، گسترش کارگاه های مهارت آموزی و کارورزی در دانشگاه های استان است.
وی ادامه داد: هر فعالیتی که قرار است در محیط دانشجویی انجام شود باید با ملاحظه و نگاه به حساسیت های موجود باشد تا نتیجه آن برای استان مفید باشد.
معاون سیاسی استاندار قم گفت: هم اکنون بیش از 30 مرکز آموزش عالی مادر با 72 هزار دانشجو در قم فعالیت می کند که این ظرفیت علمی و فرهنگی منحصر به فردی برای استان است.
وی بیان کرد: تشکیل میز خدمت در دانشگاه های استان یکی از راهکارهای تحقق حقوق شهروندی مورد نظر دولت است که می تواند پاسخگوی بسیاری از مسائل صنفی دانشجویان باشد.
وی با اشاره به توطئه دشمنان برای آسیب وارد کردن به جسم و روان جوانان ایرانی، ادامه داد: هم اکنون بیش از 900 نوع ماده مخدر سنتی و صنعتی وجود دارد که دشمن تلاش می کند با ورود آن ها به محیط های دانشجویی، نشاط و تحرک جوان ایرانی را از بین ببرد.
هاشمی گفت: پرداختن به آسیب های اجتماعی و ارائه راهکارهای جلوگیری از آن، یکی از مهمترین فعالیت هایی است که باید در دانشگاه های استان مورد توجه بیشتر قرار گیرد.
وی افزود: ترویج ازدواج آسان در محیط های دانشجویی، یک راهکار موفق فرهنگی در برابر جنگ نرم دشمن است که باید در دانشگاه های استان قم بیش از پیش گسترش یابد.
وی ادامه داد: علاوه بر آسیب های اجتماعی، مساله آب و کمبود آن در کشور در حال تبدیل شدن به یک بحران می باشد که در این زمینه نیز لازم است دانشگاه ها برای ارائه راهکارهای علمی صرفه جویی در مصرف آب و فرهنگ سازی استفاده صحیح آن، پیش قدم شوند.
معاون استاندار قم در ادامه، حضور دانشجویان در اردوهای جهادی را یکی دیگر از فعالیت های ارزشمند این قشر تاثیرگذار اجتماعی دانست و گفت: در این اردوها علاوه بر فعالیت های عمرانی به مباحث فرهنگی نیز توجه خاصی صورت می گیرد که این مساله در گذر زمان می تواند بسیاری از مشکلات اجتماعی کشور و استان را حل کند.
وی بیان کرد: با همکاری دانشگاه های استان، حضور دانشجویان جهادگر از قم در مناطق محروم کشور و همچنین مناطق حاشیه ای شهر برای حل مشکل مردم و انجام فعالیت های عمرانی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی در آینده نیز با قدرت بیشتری ادامه می یابد.
7405/ 1175
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.