رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر قم شامگاه دوشنبه در پایان چهل و سومین جلسه رسمی این شورا در گفت و گو با ایرنا، اظهار داشت: طبق نظر تولیت مسجد 1700 متر مربع از مساحت این مکان که در مجاورت امامزاده ناصر(ع) و منتهی به پل علی خانی واقع شده در سال 1320 به عنوان عرصه در مسیر از آن گرفته شده است.
مجید اخوان با اشاره به ارسال لایحه شهرداری قم به کمیسیون برنامه و بودجه و موافقت با آن افزود: بر اساس این لایحه باید 400 متر مربع در این محدوده به عنوان غرامت به مسجد پرداخت شود.
اخوان با بیان اینکه علاوه بر این 320 متر دیگر نیز در جوار میدان بزرگ امام (ره) و مقابل بنای جدید مسجد به عنوان عرصه در مسیر احصا شده است، افزود: کلیه این 720 متر مربع فاقد سند مالکیت است، ولی بنا بر تائیدیه تولیت مسجد، مقرر شد غرامت آن که حدود 105 میلیارد ریال است با عوارض احداث سه طبقه منفی تجاری به متراژ 4 هزار مترمربع که قرار است برای مسجد ایجاد شود، به طور پایاپای مبادله شود.
مسجد امام حسن عسکری(ع) ، بنای نخستین آن به دستور آن امام همام و به دست احمد بن اسحاق قمی وکیل آن حضرت ساخته شده است.
همچنین تصویب پرداخت ۶ هزار و ۳۰۰ میلیون ریال بابت مراسم های مذهبی ۱۴ و ۱۵ خرداد سال ۹۵ و ۹۶ و اربعین سال ۹۶ شامل ۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال سهم تعاونی اتوبوس داران، ۲ میلیارد و ۱۲۰ میلیون ریال مطالبه های اتوبوس رانی، ۴۹۰ میلیون ریال کمک به بنیاد فرهنگی مهدویت، ۳۴۰ میلیون ریال کمک به پایگاه شهدای گمنام کوه خضر نبی (ع) و ۱۵۰ میلیون ریال نیز کمک به ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان از دیگر مصوبه های این جلسه بود‌.

** معاون خدمات شهری شهرداری قم نیز در این جلسه با اشاره به اقدامات صورت گرفته در جهت خدمات رسانی به زائران نوروزی گفت: برغم رشد 2 تا 3 درصدی اسکان مسافر، درشهر کاهش پسماند را شاهد بودیم، که این نشان دهنده موفقیت در اجتناب از تولید زباله، کاهش تولید شیرابه و تفکیک پسماند است.
سید امر سامع یادآور شد: در همه شهرهای کشور رشد پسماند بیشتر از رشد جمعیت است، ولی در قم با وجود افزایش تعداد مسافران و زائران حجم تولید پسماند تولید شده در سال 96 به میزان 72 صدم درصد نسبت به سال 95 کاهش پیدا کرده است.

** رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر قم نیز با ناکافی دانستن کارهای انجام شده برای ایجاد سرویس های بهداشتی در این شهر توسط شهرداری گفت: در بخش پارکینگ شرقی حرم حضرت معصومه (س) همچنان معضل کمبود سرویس بهداشتی و حمام های عمومی وجود دارد.
محسن حرری همچنین تسلط بیشتر بر مدیریت پارکینگ ها را ضروری دانست و افزود: در طول ایام نوروز بویژه در زمان های پیک مسافر خروج خودروها از پارکینگ زائر با مشکل همراه بود.
وی با اشاره به رفع نشدن مشکل بالابرهای پارکینگ زائر افزود: برغم تذکرهای شورای شهرهمچنان مردم ناراضی هستند، و بالابرها مردم را همسطح میدان آستانه منتقل نمی کنند.
حدود 12 پارکینگ در سطح شهر قم وجود دارد، که حدود 5 هزار گنجایش پارک خودرو دارند و بیشتر آنها برای خدمت‌رسانی به زائران است که از این تعداد 2 هزار ظرفیت برای پارکینگ زائر و 3 هزار ظرفیت برای پارکینگ‌های دیگر است که با توجه به نسبت بالای خودرو به طور عملی جوابگوی نیازهای شهر نیست.
7403/ 6133/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.