به گزارش ایرنا، حجت الاسلام اکبر قیامی روز سه شنبه در مصاحبه با خبرنگاران افزود: برای تسریع در رسیدگی به پرونده های موقوفات در دادگستری اردبیل شعبه تخصصی و ویژه ایجاد شده و با متصرفین غیر قانونی موقوفات در استان برخورد قاطع و جدی خواهد شد.
وی تشریح کرد: همچنین در سال های اخیر برای یک هزارو 900 هکتار از اراضی موقوفات در استان اردبیل با کاربری های زارعی، خدماتی و تجاری سند اخذ شده است.
اوبا اشاره به فرا رسیدن روز تکریم و تجلیل از امامزادگان بیان کرد: در این راستا در سال های اخیر 16 هزار و 300 متر مربع در امامزاده های استان کار عمرانی انجام شده است.
وی با بیان اینکه کارهای عمرانی و توسعه ای در 16 امامزاده استان انجام شده است، اظهار کرد: امامزاده سید صدرالدین، امامزاده صالح، امامزاده عبدالعزیز نیار، امامزاده حلیمه خاتون آقاباقر، امامزاده سید سیلمان فخر آباد و امامزاده سید دانیال خلخال از جمله آنهاست.
وی اضافه کرد: با توسعه زیر ساخت ها در این امامزاده ها برنامه های فرهنگی و اجتماعی و معنوی مانند ضیافت الهی در ماه مبارک رمضان، نشاط معنوی در تابستان برای دانش آموزان و مراسم استقبال از زائران اربعین حسینی در آنها برگزار می شود.
وی ادامه داد: پارسال 10 هزار زائر اربعین حسینی خارجی و شمال استان در امامزاده سید صدرالدین مورد استقبال قرار گرفت و اسکان موقت داده شدند.
حجت الاسلام قیامی احداث زائر سرا با زیر بنای 800 متر مربع در امامزاده سید ابراهیم لاهرود، احداث مجتمع تجاری خدماتی در شهرستان خلخال، احداث زائر سرا و رستوران در شهرستان سرعین، احداث مجتمع تجاری خدماتی در میدان پلیس اردبیل را از دیگر کارهای عمرانی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان برشمرد.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل از اجرای طرح جامع امامزاده ها در استان خبر داد و گفت: این طرح در 17 امامزاده و بقاع متبرکه استان امسال اجرا خواهد شد تا آنها نیز به قطب فرهنگی در جامعه تبدیل شوند.
وی اعزام 90 زائر به مشهد مقدس، برگزاری محافل انس با قرآن، برگزاری مراسم زیر سایه خورسید با مشارکت نمایندگی آستان قدس رضوی در استان، تجلیل از منتخبین آزمون حفظ قرآن و حضور روحانیون و کارشناسان برجسته در امامزاده ها و بقاع متبرکه و پاسخگویی به مسائل سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اعتقادی و شبهات مردم و جوانان را از جمله برنامه های دهه کرامت در استان عنوان کرد.
قیامی افزود: سال گذشته شش هزارو 700 نفر در استان اردبیل در طرح حفظ قرآن شرکت کرده بودند که پیش بینی می شود امسال هفت هزار نفر در این طرح شرکت کنند.
وی با بیان اینکه وقف سنت حسنه نبوی و علوی است، اظهار کرد: بزرگترین تفاوت وقف با سایر خیرات این است که وقف ماندگار و صدقه جاری است.
وی افزایش بهره وری از موقوفات را یکی از الویت های اوقاف بر شمرد و بیان کرد: چرا که با افزایش بهره وری علاوه بر اجرای برنامه های فرهنگی و اجتماعی و معنوی متنوع و مناسب می توان کمک شایانی به فقرا و نیازمندان جامعه هم کرد.
او اضافه کرد: وقف از مردم برای مردم و در نهایت برای دولت است چون با افزایش وقف و بهره وری از آن بار مالی دولت نیز کم می شود.
وی با بیان اینکه امسال تاکنون در استان اردبیل 21 وقف جدید ثبت شده است، ادامه داد: پارسال هم در استان 40 وقف ثبت شده بود.
6130/6016
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.