به گزارش ایرنا از روابط عمومی هلال احمر اردبیل ، بهرام غیبی روز دوشنبه افزود: از 11 تا 13 فروردین ماه به هفت حادثه جاده ای ، سه حادثه ناشی از برف و کولاک و یک فقره حادثه کوهستان امدادرسانی شد.
وی اظهار کرد: یک هزار و 200 نفر در برف و کولاک ، 18 نفر در حوادث جاده ای و یک نفر هم در حادثه کوهستان در خطر بودند که جمعیت هلال احمر به آنها امدادرسانی کرد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل با بیان اینکه 22 تیم برای امدادرسانی به این هموطنان عازم عملیات شده بودند، گفت: 82 نفر نیروی عملیاتی و 16 دستگاه آمبولانس برای امدادرسانی به این افراد توسط جمعیت هلال احمر استان به کار گرفته شد.
او با اشاره به اینکه در سه روز گذشته 11 هزار و 137 نفر از مسافران در قالب طرح ملی ایمنی و سلامت مسافران نوروزی از پست های جمعیت هلال احمر در استان خدمات دریافت کرده اند، افزود: 10 هزار و 525 نفر از پست های ثابت و 612 نفر از پست های سیار خدمات دریافت کرده اند.
به گفته غیبی ، 108 نفر از اعضای جمعیت هلال احمر در این مدت مشغول خدمات دهی به مسافران بوده اند که 49 نفر از آنها خانم و 59 نفر آقا بوده اند.
وی افزود: در این مدت 413 نفر از ایستگاه های سلامت، 280 نفر از فضای دوستدار کودک و 546 نفر از خیمه های نماز خدمات دریافت کرده و 334 نفر به کمپین های نه به تصادفات جاده ای و کمپین کتابخوانی پیوسته اند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل گفت: در این مدت چهار هزار و 256 عدد نقشه ، چهار هزار و 557 عدد بروشور و 10هزار و 366 عدد سایر اقلام فرهنگی بین مسافران توزیع شد.
اردبیل از استان های گردشگر پذیر کشور محسوب می شود ، پل معلق مشگین شهر ، کوه سبلان با ظرفیت کوهنوردی و وجود پیست اسکی آلوارس در 12 کیلومتری سرعین و شهر چشمه های بهشتی از جاذبه های گردشگری ، ورزشی استان اردبیل است.
مجموعه تاریخی بقعه شیخ صفی الدین اردبیلی به عنوان نگین بناهای باستانی استان ، بقعه شیخ کلخوران متعلق به امین الدین جبرئیل پدر شیخ صفی الدین اسحق جد سلاطین صفوی واقع در روستای کلخوران ، خانه ارشادی ، حمام ملاهادی ، برج شاطر ، پل هفت چشمه ، مجموعه بازار تاریخی و مسجد جمعه از دیگر جاذبه های اردبیل هستند.
همچنین مقبره شیخ حیدر ، کاروانسرای قانلی بولاغ ، سنگ نبشته های ساسانی ، قلعه های دیو ، قهقهه و کهنه در مشگین شهر ، قیز قلعه و شاه تپه در گرمی ، حمام سنگی در کوثر ، قلعه بوینی یوغون در نیر ، هفت تپه در خلخال و بناهای باستانی بازمانده از دوره های مختلف در گوشه و کنار این خطه در انتظار گام های آرام و نگاه کنجکاو علاقمندان به تاریخ و فرهنگ است.
دهکده صخره ای باستانی ویند کلخوران ، تپه های باستانی آناهیتا ، گورستان سنگی پیرازمیان ، کلیسای مریم مقدس ، کاروانسرای شاه عباسی ، شهر یئری ، شیروان دره سی ، عمارت آقازاده اردبیلی ، منطقه گردشگری کپز و ازناو ، منطقه حفاظت شده آق داغ ، ژئوپارک دربند مشکول ، گیلوان ، آبشارهای سردابه ، گورگور ، شورشورنه ، آق بلاغ (سیبیه خانی) ، دیز و نره گر و غارهای تاریخی لاهرود و هفت خانه از دیگر آثار قابل توجه هستند.
همچنین موزه مفاخر دینی ، موزه تخصصی باستان شناسی ، موزه چینی خانه مجموعه شیخ صفی ، موزه مردم شناسی ، موزه صنایع دستی و موزه تاریخ طبیعی اردبیل از دیگر جاذبه هایی است که گوشه هایی از تاریخ و تمدن این دیار را به نمایش گذاشته است.
خبرنگار: گیتی طالبی ** انتشار دهنده:عارف شیرزاد
6018/ 1257
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.