به گزارش خبرنگار مهر، علی رحمتی ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران بیان کرد: پس از اردبیل استان‌های قم و گیلان به ترتیب با کاهش ۲۰.۴ درصد و ۱۵.۹ درصدی در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

وی تصریح کرد: بر اساس گزارش‌ها و بررسی‌های انجام شده توسط دفتر آمار، ایمنی و ترافیک سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور در مجموع تصادفات برون شهری و روستایی نیز استان اردبیل با کاهش ۱۴.۸ درصدی در رتبه ۳ کشوری قرار گرفت.

رحمتی از تلاش‌های همه دستگاه‌های حاضر در کمیسیون مدیریت اجرایی ایمنی حمل و نقل استان به ویژه رهنمودهای استاندار اردبیل، حضور فعال معاون امور عمرانی استانداری، نقش برجسته پلیس راه در محورهای مواصلاتی و فعالان رسانه‌ای در فرهنگ سازی کاهش تصادفات قدردانی کرد.

وی هوشمندسازی جاده‌های استان را از جمله برنامه‌های مهم اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل دانست و تصریح کرد: ۱۴۸ سامانه تردد شماری، دوربین نظارت تصویری، سامانه‌های ثبت تخلفات عبور و مرور سرعت و توزین حین حرکت در محورهای مواصلاتی استان اردبیل فعال است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اردبیل بر ایمن سازی محورها، اصلاح و حذف نقاط حادثه خیز تاکید کرد و گفت: از ۲۶ نقطه حادثه خیز شناسایی شده در محورها ۱۱ مورد حذف و اصلاح شده و عملیات اصلاح ۸ نقطه دیگر نیز در حال اجراست.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.