به گزارش ایرنا ، فریدون بابایی روز چهارشنبه در جلسه شورای ساماندهی آرد و نان خلخال افزود: نانوایی های دولتی و سهمیه پز خلخال تنها حق پخت نان قید شده در پروانه فعالیت خود را داشته و با نانوایان متخلف برخورد قانونی می شود.
وی گفت: در حال حاضر 80 درصد از نانوایی های این شهرستان را نانوایان دولتی و سهمیه پز تشکیل داده و 20 درصد نانوایی های این منطقه نیز آزاد پز ولی زیرنظر کارگروه ساماندهی آرد و نان فعالیت کرده و موظف به رعایت موازین و مقررات اعلام شده از سوی این کارگروه هستند.
او اظهار داشت: نانوایان دولتی در هیچ شرایطی حتی در صورت استفاده از آرد ازاد نیز مجاز به پخت نان روغنی و یا هرنوع نان خارج از نوع نان قید شده در پروانه فعالیت خود نیستند.
وی با بیان اینکه نان روغنی مورد نیاز مردم از جمله فطیر مغز دار و ساده در نانوایی های ویژه پخت نان روغنی خلخال در ماه مبارک رمضان پخت می شود، افزود: در صورت مشاهده تخلف با نانوایان خاطی برخورد و ابتدا نسبت به اعمال جرایم نقدی و سپس تعطیلی موقت و لغو پروانه آنها اقدام خواهد شد.
رییس کارگروه ساماندهی آرد و نان خلخال افزود: با اجرای طرح آزاد سازی آرد و نان 20 درصد از مجموع نانوایی های این شهرستان شامل 22 واحد نانوایی به صورت آزادپز فعالیت می کنند و نان روغنی مورد نیاز مردم در این نانوایی ها روزانه پخت می شود.
بابایی گفت: نان روغنی پخت شده در نانوایی های آزاد نیز از لحاظ کیفیت و رعایت موازین بهداشتی کنترل و نظارت شده و با هر گونه تخلف در این زمینه برخورد جدی خواهد شد.
وی از کاهش موارد استفاده از جوش شیرین در تهیه خمیر و نان در نانوایی های خلخال خبرداد و افزود: نتایج نمونه برداری های جوش شیرین از خمیر و رومال نانوایی های خلخال در سال گذشته و 45 روزه سال جاری حاکی از رعایت اصل حذف جوش شیرین از نان توسط نانوایان این شهرستان بوده و در این مدت تنها یک مورد مثبت وجود جوش شیرین در یک واحد نانوایی از سوی بهداشت محیط گزارش شده است .
بابک مرسلی ، رییس اداره تعزیرات حکومتی خلخال نیز در این جلسه از تشکیل 20 مورد تخلف نانوایی ها در این اداره خبر داد و گفت: نانوایان متخلف به جرم گرانفروشی و عرضه آرد خارج از شبکه به پرداخت 120 میلیون ریال جریمه نقدی در حق دولت محکوم شده اند.
خلخال در جنوب اردبیل قرار دارد.
7119/6018
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.