به گزارش ایرنا ، خلیل نیکشاد روز شنبه در جلسه کارگروه تخصصی اشتغال اردبیل افزود: این واحدها شامل واحدهای دامداری ، صنایع تبدیلی و دام و طیور است که وارد چرخه تولید شدند.
وی اظهار داشت: با حمایت بانک ها و پرداخت تسهیلات بموقع به واحدهای بخش کشاورزی و حمایت از کشاورزان می توان اشتغال بیشتری را در این بخش ایجاد کرد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل همچنین گفت: اردبیل قابلیت های زیادی در بخش کشاورزی دارد و یک سوم اشتغال جمعیت به این بخش مربوط می شود.
وی خشکسالی ، تغییر رویه رویش گیاهان در تغییرات آب و هوایی ، کم آبی ، پراکنش نامنظم بارندگی ، شوری آب و شوری خاک را از جمله مشکلات پیش روی کشاورزی استان دانست و افزود: با کمک سامانه نوین آبیاری باید از مصرف بی رویه آب جلوگیری کرد.
نیکشاد اظهار داشت: بیش از 50 هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان در حال تجهیز به سامانه نوین آبیاری و بیش از 15 هزار هکتار نیز در مرحله تامین اعتبار و مطالعه است.
او اعطای تسهیلات روستایی و عشایری با سود یارانه دار چهار تا 6 درصدی برای تولیدکنندگان بخش کشاورزی را فرصتی برای بهره برداران این بخش دانست و اظهارامیدواری کرد با تکمیل و افتتاح طرح های در دست اجرا بخش کشاورزی استان بیش از پیش توسعه یابد.
استان اردبیل دارای 225 هزار هکتار اراضی آبی ، 515 هزار هکتار اراضی دیم و 38 هزار هکتار اراضی باغی است که سالانه بیش 4.5 میلیون تن انواع محصولات زراعی ، باغی و دامی را تولید می کند.
اردبیل در تولید بسیاری از ارقام از جمله رتبه اول تولید عدس ، رتبه اول تولید کلزا ، رتبه دوم تولید سیب زمینی ، رتبه سوم تولید عسل ، رتبه پنجم تولید چغندر قند ، رتبه هفتم تولید حبوبات و رتبه هفتم تولید گندم و جو را دارد.
7110/ 1257
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.