رئیس سازمان نظام مهندسی معدن آذربایجان غربی بر هدایت تحصیلی و شغلی همسو با اشتغال و نیاز جامعه تاکید کرد.

بیت اله سلیمی آوانسر  در گفت و گو با ایسنا منطقه آذربایجان غربی اظهار کرد: با افزایش تعداد فارغ التحصیلان دانشگاهی که رشته های تحصیلی  آنان با بازار کار همخوانی نداشته و بیشترشان بیکار و یا در مشاغل غیر مرتبط فعالیت دارند به نظر می رسد رفع این مشکل نیازمند همسو کردن رشته های تحصیلی با نیاز بازار کار است.

وی گفت: ارتباط و تناسب بین فارغ التحصیلان رشته های مختلف دانشگاهی و بازار کار و موقعیت های شغلی در کشور یکی از مهم ترین اقداماتی است که باید در جهت بهبود اوضاع اقتصادی و علمی و اشتغال جامعه انجام داد براین اساس امید است مسئولین ذی ربط در قوانین جذب دانشجو برای رشته های مختلف و بویژه رشته معدن، زمین شناسی و متالورژی  و نقشه برداری بازبینی جدی داشته باشند.

رئیس سازمان نظام مهندسی معدن آذربایجان غربی ادامه داد: با توجه به عدم تناسب افزایش متخصص و معادن درحال بهره برداری و محدوده های اکتشافی در حال اکتشاف ضروری است دستگاه های ذی ربط و سازمانهای دولتی هماهنگی های لازم را با وزارت علوم و تحقیات و فناوری انجام دهند تا جوانان این کشور براساس اعلام نیاز از وزارتخانه و سازمانهای دولتی و بخش خصوصی برای جذب دانشجو اقدام کنند.

سلیمی تصریح کرد: تنها با ایجاد شغل و افزایش کارگاه نمی توان مشکل بیکاری را حل کرد بلکه باید در توزیع عادلانه کار در کشور دقت و نظارت  بیشتری شود با توزیع صحیح یقیناً سهم عمده ای از مشکل بیکاری مرتفع می شود.

وی گفت: در حال حاضر سازمان نظام مهندسی معدن استان 2113 نفر عضو دارد که شامل 543 نفر  دررشته معدن، 1386 نفر در رشته زمین شناسی، 128 نفر در رشته نقشه برداری و 16 نفر  در رشته متالورژی و 40 نفر در سایر رشته های مرتبط هستند.

وی با بیان اینکه از میان اعضای نظام مهندسی معدن استان، 611 نفر آنها دارای پروانه اشتغال و 1502نفر فاقد پروانه اشتغال بکار هستندافزود: پروانه اشتغال در 4 پایه ارشد، یک، دو و سه به اعضا داده می شود و اعضای سازمان نظام مهندسی معدن میتوانند با گذراندن سوابق در معدن، دوره های آموزشی و قبولی در آزمون موفق به دریافت پروانه اشتغال و ارتقای پایه های بالاتر شوند.

رئیس سازمان نظام مهندسی معدن آذربایجان غربی اظهار کرد: سازمان نظام مهندسی معدن براساس ماده 27 قانون معادن تشکیل گردیده و اهداف  اصلی آن شامل حفظ و افزایش بهره وری منابع معدنی، تامین موجبات رشد و اعتلای مهندسی معدن در کشور، ترویج اصول فنی و مهندسی معدن در فعالیت های معدنی، بالابردن کیفیت خدمات مهندسی معدن، کمک به ارتقا دانش فنی صاحبان حرفه در بخش معدن است.

 


انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.