محمد جهین روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: بر اساس تصمیم ستاد مقابله با کرونای این شهرستان فعالیت واحدهای صنفی تا ۳۱ فروردین ممنوع بوده و با مغازه‌هایی که برخلاف دستورالعمل های صادره عمل کنند، برخورد قانونی شامل پلمب و جریمه صورت می گیرد.

وی ادامه داد: هم اکنون صنف غذاهای آماده بیرون‌بر به شرط رعایت پروتکل‌های بهداشتی، واحدهای صنفی ساختمانی (ابزارآلات ساختمانی، کالای برق صنعتی و خانگی) از ساعت ۲۱ تا ۲۴ شب و واحدهای صنفی فعال در شهرک صنفی کاوه مهاباد به جز مشاوران املاک و نمایشگاه‌های خودرو مجاز به فعالیت هستند.

وی تاکید کرد: در صورت فعالیت و تخلف هرکدام از صنوف پرخطر که حق فعالیت ندارند یا واحدهایی خارج از دستورالعمل رفتار کنند براساس مصوبات ستاد شهرستانی مقابله با کرونا، ضمن برخورد قانونی به مدت یک ماه محل فعالیت آنها پلمپ خواهد شد.

رییس اداره صنعت، معدن و تجارت مهاباد اظهار داشت: بازرسان این نهاد در اجرای مصوبه ستاد مبارزه با بیماری کرونا، تاکنون ۱۷۳ واحد صنفی متخلف را پلمب کرده‌اند.

«جهین» بیان کرد: در همین ارتباط بازرسان این اداره تاکنون بیش از ۷۰۰ اخطاریه پلمب در این شهرستان به علت رعایت نکردن مصوبات ستاد پیشگیری و مبارزه با بیماری کرونا صادر کرده‌اند.

شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده فعالیت هر واحد صنفی خارج از دستورالعمل ستاد مقابله با کرونا، مراتب را به شماره تلفن‌های ۱۲۴ و ۴۲۴۴۹۹۷۴ گزارش دهند.

فعالیت واحدهای صنفی مهاباد در راستای مقابله با شیوع بیماری کرونا با هماهنگی ستاد مبارزه با کرونای این شهرستان از ۵۰ روز قبل تعطیل اعلام شده‌است.

شهرستان ۲۴۱ هزار نفری مهاباد دارای ۶ هزار و ۸۰۰ واحد صنفی است؛ اصناف بزرگترین بخش اقتصادی این شهرستان را تشکیل می‌دهند. 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.