سرهنگ اکبر نصرتی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طی روزهای اخیر، تعدادی از شهروندان به پلیس فتای شهرستان شاهین‌دژ مراجعه و از برداشت غیرمجاز از حساب‌های بانکی خود شکایت کردند.

وی اظهار داشت: در بررسی‌ها مشخص شد که ۲ نفر در مغازه‌ای با کار گذاشتن دستگاه اسکیمر اقدام به کپی‌برداری از کارت‌های بانکی مشتریان می‌کنند.

وی بیان کرد: در این راستا تعداد زیادی کارت خام و همچنین ۲ دستگاه اسکیمر در محل کار آن‌ها  کشف شد.

رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات آذربایجان‌غربی ادامه داد: ماموران این پلیس کپی‌برداری از ۴۹ فقره کارت بانکی و برداشت غیرمجاز حدود یک میلیارد و ۳۰ میلیون ریال توسط این افراد را کشف کردند.

سرهنگ نصرتی گفت: شهروندان باید مراقب باشند که حین انجام عملیات بانکی از طریق دستگاه‌های کارت‌خوان یا از طریق خودپرداز، افراد غریبه رمز آن‌ها را مشاهده نکنند تا اطلاعات آن‌ها در دسترس دیگران قرار نگیرد.

به گزارش ایرنا شهروندان در صورت مواجهه با مشکلاتی در فضای مجازی می‌توانند آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir در میان بگذارند.

سرقت 'اسکیمینگ' از طریق کارت‌ خوان‌ها بدین شکل است که سارق، اسکیمر را روی دستگاه نصب می‌کند و سپس فروشنده (یا گاها همان سارق) که کارت ‌خوان را پشت پیشخوان قرار داده، کارت مشتری را روی آن می‌کشد؛ رمز نیز توسط فروشنده وارد می‌شود و به همین سادگی تمام اطلاعات فرد در اختیار سارق قرار می‌گیرد.

کلاهبرداران بعد از دریافت اطلاعات کارت فرد با استفاده از خواندن اطلاعات نوار مغناطیسی که در پشت کارت بانکی قرار دارد، نسبت به تهیه کپی از کارت بانکی اقدام کرده و از آن در تراکنش‌های بانکی استفاده می کنند.

برخی از سارقان نیز توسط دوربین کوچکی که بالای دستگاه خودپرداز نصب کرده اند، رمز مشتری را سرقت کرده و سپس اقدام به کپی کردن کارت وی با دستگاه اسکیمر می‌کنند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.