جلال غفارزاده روز شنبه در یک گفت‌وگوی خبری افزود: در پی انتشار گزارش‌هایی در خصوص وجود قرص در داخل انواع کیک در پیرانشهر، اکیپی از کارشناسان معاونت‌های بهداشتی و غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی جهت بررسی میدانی به این شهرستان اعزام شد.

وی اضافه کرد: در راستای بررسی موضوع، حداقل ۱۰۰ نمونه مشکوک محصولات غذایی شامل انواع کیک با سری ساخت یکسان از سطح عرضه مورد بررسی دقیق قرار گرفت اما قرصی در آنها مشاهده نشد.

وی بیان کرد: علاوه بر آن، برنامه‌ریزی ویژه‌ای برای بررسی بیشتر و انجام اقدامات پیشگیرانه در پیرانشهر انجام شد که شامل اصلاح بسته‌بندی انواع کیک، ارسال کیک‌هایی با بسته‌بندی مشکوک جهت تعیین ماهیت و مواد تشکیل‌دهنده به آزمایشگاه دارای صلاحیت و الزام مدیران مدارس برای نظارت و اخذ فاکتور رسمی از فروشندگان کیک و اقلام غذایی بود.

معاون غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان‌غربی ادامه داد: البته شهروندان نیز باید موارد لازم و ضروری را حین خرید اقلام غذایی رعایت کنند که در آن صورت، بخش زیادی از مشکلات حل خواهد شد.

به گزارش ایرنا طی روزهای اخیر برخی از کانال‌های فعال در شبکه‌های مجازی، اخباری را مبنی بر وجود قرص در کیک‌های توزیعی در پیرانشهر منعکس کرده بودند که واکنش‌های زیادی نیز در رسانه‌های خبری داشت.

پیرانشهر در جنوب آذربایجان‌غربی و در مرز ایران و عراق قرار دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.