رسول ملکی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: موضوع دفع پسماند در میاندوآب به امری پرچالش تبدیل شده و با توجه به اینکه وضع فعلی محل دفع پسماند شهری میاندوآب به علت اینکه ظرفیت آن تکمیل شده است ازاین رو کار ساماندهی آن در دستور کار قرار دارد.
وی اضافه کرد: هم اکنون با ماشین آلات موجود هر ماه نسبت به خاکریزی زباله ها در مکان فعلی اقدام می شود تا از پخش شدن زباله ها به محیط اطراف جلوگیری شود.
ملکی ادامه داد: انتقال محل فعلی پسماند به محل جدید در جلسه کارگروه مدیریت پسماند استان در حال بررسی و طی مراحل اداری جهت انتقال و واگذاری زمین مورد نظر توسط منابع طبیعی به شهرداری است تا پس از واگذاری اقدامات لازم برای دفع اصولی و بهداشتی پسماند از سوی شهرداری انجام شود.
وی گفت: همچنین مرحله بعدی که در این قضیه دخیل است، اقدام استانداری برای تجمیع پسماند 44 شهر استان است که در 9 منطقه زباله های خود را جمع آوری و به صورت مشترک از این سایت ها استفاده کنند تا به علت حجم زیاد زباله، امر سرمایه گذاری نیز برای راه اندازی کارخانه کمپوست یا تولید برق تسهیل شود.
ملکی افزود: یکی از این مکان ها، حد فاصل میاندوآب و مهاباد نرسیده به سه راهی ترشکان است که در این رابطه با توجه به پیگیری های استانداری نشست های زیادی بین 2 شهرداری میاندوآب و مهاباد در محل شهرداری میاندوآب برگزار شده است.
شهردار میاندوآب با اشاره به اینکه اقدامات انجام شده در جلسه کارگروه پسماند به اطلاع اعضای کارگروه رسیده و از آن استقبال شده است، بیان کرد: در روزهای گذشته هم فرمانداران، شهرداران و اعضای شورای شهر این 2 شهر از محل پیشنهادی به طور مشترک بازدید کردند که با توجه به اینکه محل جدید جزو زمین های مازاد بر نسق منطقه بوده و از زمین های ملی است، برای دفع بهداشتی پسماند 2 شهرستان اختصاص داده شده است.
ملکی ادامه داد: این محل در حال کارشناسی توسط حفاظت محیط زیست است و مسوولان 2 شهرستان بسیار مشتاق هستند که دفع پسماند در اسرع وقت به این محل منتقل شود تا زمینه لازم برای سرمایه گذاران در این حوزه نیز فراهم شود.
وی گفت: طی یک هفته آینده نشست نهایی میان مسوولان 2 شهرستان جهت ارایه گزارش نهایی به کارگروه پسماند استان برگزار می شود.
به گزارش ایرنا، محل فعلی دفن پسماند این شهر در حاشیه محور میاندوآب - شاهین دژ، چهره نامطلوبی از نظر گردشگری و زیست محیطی برای این منطقه ایجاد کرده است.
انتقال محل دفن پسماند این شهر از چند سال گذشته در دستور کار مسوولان شهرداری قرار دارد و مکان جدید نیز در این راستا در حد فاصل شهرهای میاندوآب و مهاباد توسط کارشناسان انتخاب شده، کار مطالعات آن نیز به پایان رسیده و موافقت های زیست محیطی و اصولی آن پس از مدت ها بررسی در کارگروه های مدیریت پسماند شهرستانی و استانی تایید شده ولی تاکنون اقدامی بابت انتقال محل پسماند به مکان جدید انجام نگرفته است.
میاندوآب با 277 هزار نفر جمعیت دارای سه شهرداری شامل میاندوآب، باروق و چهاربرج است. 
9871/6185/7129
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.