موسی خلیل‌اللهی امروز شنبه در دیدار مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی با وی افزود: برای صیانت از محوطه‌های تاریخی استان از دخل و تصرفات و حفاری‌های غیرمجاز، دستورات ویژه برای دادگستری‌ها و نیروی انتظامی شهرستان‌ها صادر خواهیم کرد تا برخورد بازدارنده با عوامل دست‌اندازی به این مواریث صورت پذیرد.

احمد حمزه زاده، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی نیز در این جلسه با اشاره به ظرفیت عظیم استان در مواریث تاریخی کشور، گفت: سیاست‌ وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، تقویت هم افزایی دستگاه‌ها، نهادها و تشکل‌های مردم نهاد در راستای حفاظت از میراث فرهنگی است و ما در استان با توجه به گستردگی حوزه فعالیت برای تحقق آن به حمایت دادگستری استان نیاز داریم.

وی گفت: به سبب تعدد محوطه‌های تاریخی در استان با کمبود نیروی انسانی و امکانات برای صیانت از آنها مواجه هستیم و همکاری دادگستری استان بی‌تردید در این زمینه راهگشا خواهد بود.

به گزارش ایرنا، آذربایجان شرقی با داشتن افزون بر یکهزار و ۸۰۰ اثر ثبت شده ملی در حوزه میراث فرهنگی و جاذبه های خاص گردشگری در کنار بازار تاریخی تبریز و ثبت شده در فهرست یونسکو، در رده ۵ استان نخست ایران به لحاظ برخورداری از ظرفیت های صنعت گردشگری و یمراث فرهنگی است.

با وجود اینکه آذربایجان شرقی و تبریز از مزیت های نسبی گسترده و تاثیرگذار گردشگری در حوزه های مختلف اجتماعی، فرهنگی و تاریخی برخوردار است، اما سهم آن از صنعت گردشگری کشور متناسب با این جایگاه نیست.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.