به گزارش ایرنا در این جشنواره که از شامگاه بیست و هشتم بهمن‌ ماه تا نهم اسفندماه 97 برقرار است، 255 اثر برگزیده در پنج نگارخانه رومی، سی راه، مهستان، وصال و سو شیراز به نمایش درآمده است و هر نگارخانه میزبان تعدادی از آثار این جشنواره در بخش‌های مختلف است.
بر این اساس، 140 اثر در بخش تصویرسازی، گرافیک و عکس در نگارخانه وصال، 36 اثر کاریکاتور و کارتون در نگارخانه سو، 21 عکس در نگارخانه سی راه و 20 عکس نیز در نگارخانه رومی به نمایش درآمده است.
دبیر اجرایی یازدهمین جشنواره تجسمی فجر در آیین آغاز به کار این جشنواره بیان کرد: طوبای زرین بخش استانی فجر است که امروز (یکشنبه) در شیراز افتتاح شد و یکم اسفندماه نیز در آبادان و در موزه هنرهای معاصر این شهر به نمایش درخواهد آمد.
محسن سلیمانی گفت: در مجموع پنج هزار و 900 نفر در بخش مسابقه طوبای زرین از سراسر کشور شرکت کردند و حدود 13هزار اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که ظرف 40 روز داوری، 608 اثر برای برگزاری نمایشگاه برگزیده شد.
دبیر اجرایی یازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر با بیان اینکه این جشنواره امسال با ویژگی های خاص و استقبال بی نظیر هنرمندان برگزار شده است، اظهار داشت: استقبال از جشنواره هنرهای تجسمی فجر در مقایسه با سال گذشته 208 درصد افزایش یافته است.
وی افزود: حضور و همراهی استادان و اهالی هنر با یازدهمین جشنواره تجسمی باعث تشکیل شورای سیاستگذاری متشکل از این افراد شد که این خود یکی از دلایل استقبال پُر شور هنرمندان از این جشنواره بوده است.
سلیمانی با تاکید بر اینکه تیم اجرایی جشنواره از تجربه 10 دوره گذشته بهره گرفته است، بیان داشت: جشنواره یازدهم بر پایه نقدها و آسیب‌شناسی‌ها رقم خورده است، همچنین با تفکیک رشته‌ها امکان مقایسه آثار هنرمندان به صورت تخصصی تر فراهم آمده که در رونق بیشتر جشنواره موثر بوده است.
دبیر اجرایی جشنواره تجسمی فجر با بیان اینکه تاکنون 9 رویداد هنری در تهران و دیگر استان‌های کشور در قالب جشنواره تجسمی فجر رخ داده است، گفت: این برنامه‌ها به مناسبت جشن‌های چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی و با مضمون انقلاب و و دفاع مقدس شکل گرفته است.
سلیمانی در این زمینه به برگزاری برنامه 'پلاک 40' اشاره کرد که به نمایش آثار هنری در زمینه نقاشی و حجم در فرهنگسرای نیاوران انجامید.

** پژوهشگران هم به جشنواره فجر آمدند
سلیمانی، در ادامه حضور پژوهشگران را در یازدهمین جشنواره تجسمی فجر از رویداد‌های مغتنم و ارزشمند این گردهمایی هنری دانست و اظهار داشت: در این حوزه 85 مقاله در زمینه خلاقیت و هنر، اقتصاد و هنر و آموزش و هنر به دبیرخانه جشنواره رسید و برخی آثار نیز سفارش داده شد که امید است تا پایان جشنواره در قالب یک کتاب منتشر شود.
دبیر اجرایی جشنواره تجسمی فجر عنوان کرد: بخش نمایش فیلم های تجسمی با اکران فیلم‌های سینمایی و مستند برای هنرپژوهان از دیگر رشته های جشنواره تجسمی سال 97 بوده است و امیدواریم در سال‌های آینده نیز تداوم یابد زیرا نمایش این فیلم‌ها زمینه شناخت هنرمندان و گفت و گو با آنان را فراهم می‌کند و امکان شناخت آنها را برای نسل‌های آینده نیز ممکن می‌سازد.
سلیمانی، همچنین از برگزاری نمایشگاه آثار منتخب از موزه هنرهای معاصر با عنوان '40 نمایشگاه 40 شهر' نیز با عنوان یکی از رویداد‌های مهم استانی جشنواره تجسمی یاد کرد.
او گفت: شریک کردن مردم در این رویداد هنری در همه شهر‌های ایران هدف دست اندرکاران جشنواره تجسمی بوده است و بر این اساس شعار ما این است که ایران تنها تهران نیست از همین رو مردم را به دیدن آثاری هنرمندان بزرگ معاصر در گالری‌های مختلف ایران دعوت کردیم.
یازدهمین جشنواره تجسمی فجر پانزدهم اسفندماه 97 در تهران پایان می‌یابد.
7375 /6118
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.