مهدی غیب الهی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا متوسط تولید در هر هکتار را 3.5 تن و در بعضی باغ ها را تا پنج تن ذکر کرد.
وی انواع محصول انجیر ابرکوه را « مله» ،‌ زرد ،‌ سیاه و آبان ماهی برشمرد و یادآور شد: بهترین نوع این محصول « زرد» است که از لحاظ طعم از کیفیت بسیار مطلوبی برخوردار است.
به گفته غیب الهی بیشتر محصول تولیدی به صورت تازه خوری مصرف می شود و بخشی از آن به بازارهای محلی ابرکوه عرضه می شود .
15 هزار هکتار از اراضی شهرستان به محصول زراعی و باغی اختصاص دارد، که هشت هزار هکتار آن باغ است.
سالانه 190 هزار تن محصول کشاورزی و دامی در ابرکوه تولید که بخشی از هزینه های زندگی مردم منطقه را تامین می کند.
35 درصد اشتغال مردم ابرکوه وابسته به فعالیت های کشاورزی ، دامداری و دامپروری است و هفت هزار و 500 خانوار از این طریق امرار معاش می کنند.
مرکز شهرستان 53 هزار نفری ابرکوه در 140 کیلو متری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.
7540/ 2047/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.