سال گذشته از هر هکتار به طور متوسط 2.5 تن محصول انجیر برداشته شده بود.
کامیار رسولی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، تداوم پدیده خشکسالی و بروز آفات را موجب کاهش برداشت محصول عنوان کرد.
وی ادامه داد: باغ های انجیر در حومه شهر و بخش مرکزی قرار دارد همه ساله برداشت از اواخر تیر ماه آغاز می شود و به مدت 2 ماه ادامه دارد.
این مسئول ، مهمترین ارقام انجیر را فلفلی ، سبز ، تفتی ، محلاتی ، عمادی و سیاه ذکر کرد که حدود 500 خانوار در برداشت این محصول فعالیت دارند.
وی کشت درختان انجیر در مجاورت سایر درختان، خشکسالی ، سرمازدگی ، نبود بازار مناسب فروش و بالا بودن هزینه برداشت را مهمترین مشکل تولیدکنندگان ذکر کرد.
به گفته وی بیشتر محصول تولیدی به صورت تازه خوری مصرف می شود و بخشی به یزد و استان های همجوار عرضه می شود .
17 هزار و 500 هکتار سطح اراضی کشاورزی مهریز را تشکیل می دهد.
مرکز شهرستان 50 هزار نفری مهریز در 30 کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد .
7541/ 2047/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.