سید مصطفی داودی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این محموله با درخواست صنایع بالادستی فولاد از مبدا ایستگاه گندله سازی اردکان به مقصد فولاد آلیاژی ایران حمل شد.
وی با بیان اینکه آهن اسفنجی با رعایت نکات ایمنی و تمهیدات لازم در مسیر خط آهن اردکان ـ یزد، حمل شد، تصریح کرد: به دلیل ماهیت آهن اسفنجی و قرار گرفتن آن در گروه کالا های خطرناک، رعایت نکات ویژه ایمنی ، حمل و نقل ریلی در باره این کالا، امری اجتناب ناپذیر است.
مدیرکل راه آهن یزد یادآور شد: نخستین محموله آهن اسفنجی در این استان تیرماه 96 با حمل آزمایشی بوسیله ناوگان ریلی این اداره کل انجام شده بود.
آهن اسفنجی، محصولی است با شکل ظاهری به صورت قطعات کروی متخلخل یا اسفنج گونه که از احیای مستقیم سنگ آهن(گندله) حاصل می شود و بدون نیاز به ذوب ، اکسیژن آن حذف می شود و دارای عیار 84 الی 95 درصد است و جایگزین مناسبی برای ضایعات آهن مورد نیاز واحدهای فولادسازی است.
راه آهن یزد با سهم حدود 40 درصد حمل و نقل بار در 16سال گذشته در جایگاه نخست کشور قرار دارد.
80 درصد مواد معدنی و 70 درصد بارهای ترانزیتی جمهوری اسلامی ایران از طریق این استان با قطار جابه جا می شود.
در مسیر راه آهن یزد که به عنوان پر ترددترین مسیر کشور است، روزانه 130رام قطار مسافری و باری عبور می کند و به طور میانگین بیش از 40هزار تن بار از بخش های معدنی و سایر بخش ها از این طریق جابه جا می شود.
1968/ 2047/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.